måndag 2 september 2019

Stickmassa hjärta

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser.


Stickmassa hjärta

Oasis stickmassa en porös mjuk massa som lätt drar åt sig vatten, är lättarbetad och formbar. Finns både öppna och fyllda. Hjärtformad stickmassa med plastbricka. Används bland annat till begravningsarrangemang och andra blomsterdekorationer. Lägg hjärtat i vatten, gärna med snittnäring tillsatt, och låt den själv få sjunka ner under ytan.


Skapa sedan arrangemanget genom att sticka i nysnittade blommor, blad och ev andra dekorationer. Oasis för torkade blommor används på samma sätt men till växter som inte behöver vatten. Hos oss hittar du Oasis i alla möjliga former och storlekar. Vare sig du vill ha ett hjärta , boll eller kanske en ängel, kommer du hitta det här.


Stickamssan är ett lättformat material tillverkad för blommor som behöver vattendra. Fördelen med stickmassablock är att man själv, med hjälp av en vass kniv, enkelt kan skära ut den storleken man behöver. Oasis är en grön stickmassa som snittblommorna sticks ner i. Med hjälp av den kan du göra häftiga bordsdekorationer på ett enkelt sätt.


Innan du börjar låter du oasisen suga åt sig vatten i ett vattenbad. Placera den i önskat kärl, gör nya snitt på blommorna i önskad längd och stick ner ordentligt i oasisen. Oasisblock, stickmassa för snittblommor.


Stickmassa hjärta

Konstväxter, floristmaterial och trädgårdstillbehör. Din varukorg är tom, men det behöver den inte vara. En enkel variant gör du genom att snitta blommor du vill använda och sätta dem tätt i en vattendränkt oasis-stomme med oljebaserad stickmassa. Exempelvis i formen av ett hjärta. Våga använda färg, säger Maria Hermansson Holmberg.


Se inslaget i klippet ovan. Botten i frigolit som ej släpper igenom vatten. Hjärtat läggs i blöt i rikligt med vatten och ska av egen vikt sjunka ner och vattenfyllas. För färska blommor i plastunderdel. Dekorationen skapas genom att blommor och grönt arrangeras i stickmassa och placeras på golv runt kista eller urna vid begravningen.


Hjärtat levereras med din hälsning på ett textat kort, men du kan få den på ett passande band. Enkla gravdekorationer är lätt att göra själv och blir ofta både vackrare och mer personliga. Du behöver bara en bit stickmassa (oasis) som grun och sedan fyller du på med exempelvis gran och valfria blommor som dekorationer. Plocka gärna kottar och grenar i skogen att pynta lite extra med.


Fina att dekorera med färska blommor till födelsedagar, bröllop, dop. Stort sortiment av konstgjorda växter för hem och offentlig miljö. Handla online i vår webshop med snabb leverans.


Det här är en förgreningssida, som består av en lista på olika betydelser hos artikelnamnet. Om du kom hit via en länk i en annan artikel, gå gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg