måndag 23 september 2019

Vinnare v75 lördag

Här redovisar vi dagens vinnare inom Vså snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från Vidag på Bjerke. Första start för Vär satt till ca 19:så om du inte ser något resultat. V, V8 Voch HARRY BOY är exempel på varumärken som tillhör AB Trav och Galopp Våra regler och villkor Spel om pengar kan ge negativa sociala, hälsomässiga och ekonomiska konsekvenser för individen och dess närstående. Tanken med Vär att försöka hitta den vinnande hästen i sju olika travlopp, men man kan även vinna genom att hitta bara fem eller sex av dem också - därav 7:an och 5:an i namnet V75.


Men så klart vinner man mer om man lyckas hitta alla sju vinnare.

När man skall spela på Vså lämnar man in ett så kallat V-system. Fem tippar Vär tips från Fem olika Travtränare, Travkuskar och Travexperter samt en Gästtippare som tävlar i Vtips inför varje Vomgång. Få systemförslag och expertanalyser till Vvarje vecka.


Vinn miljonerna med Travcash! På Travet hittar du alltid rätt resultat. Vresultat lördag Bergsåker. Bjuder på V- vinnare Känns det som att du har prickat vinterformen i år igen?


Här hittar du den senaste rätta raden för Vfrån ATG.

Vi har haft några sjuka hästar, men de som startar går riktigt bra. Vilken är nästa vinnare från stallet? Då drar jag till med Viola Grif på lördag ( V-4). PÃ¥ ATG Play kan du se den senaste veckans trav- och galopplopp frÃ¥n spelformerna V, V8 V6 V6 V D LD cirka minuter efter mÃ¥lgÃ¥ng. SverigeTravet som ni hittar alla den information som vi erbjuder till våra resultat då vi även har med odds för vinnarhästen vilket man såklart önskar.


Vkörs varje lördag året runt och starttiden är alltid 16. Ibland händer det även att ATG har extraomgångar på V75. Vanligtvis brukar det vara en extra V-omgång om det är större tävlingsdagar eller när det är lönehelg.


Travstugan Vtips hittar du här ovaför varje lördag. Här kan du Rätta Vdirekt under tävlingens gång eller studera aktuell startlista inför varje Vomgång. Topptränaren tror att han själv kan sitta bakom vinnaren i Ginny Weasleys lopp – Indra’s Secret.


Hon vann också under den där V-omgången i december men efter tre raka fullträffar i Robert Berghs regi togs hon senast ur loppet efter en blytung inledningsrunda i tredjespår. Jag tror att jag har valt hästen som passar bäst i loppet. Spela hos Sveriges bästa lottosidor Multilotto.


Våra travtippare har bevisat gång efter gång att de har känsla för att hitta vinnare. Noggranna analyser och en medfödd känsla för spel och hästar ligger till grund för våra vinnande travtips.

När det kommer till Vtips lördag så gäller det att hitta sju vinnare i sju lopp som ligger inom. På lördag är det VSummer Heat Grande Final på Bergsåker. Då kan en ensam vinnare kamma hem miljoner kronor – enbart på sju rätt. Två lördagar i rad har V-raden varit så svår att ingen lyckats pricka in sju rätt.


Därför är det superjackpott på lördag – då Vavgörs i Gävle. En ensam vinnare kan då kamma hem miljoner kronor – tidernas näst största V-vinst. Kundservice Bli kund Logga in. På länken nedan hittar ni startlistor till samtliga lopp på lördag. VLördag Januari KALMAR.


Lördag Vhämtar vi från Kalmar och gulddivisionen ser ut att bli en häftig duell från början till slut. För visst tar väl Baron Gift emot Stepping Spaceboy i starten? Glöm inte att det är rollerpot på Top 7.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg