tisdag 24 september 2019

Prylar synonym

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Ville de köpa någon pryl fick de spara till hälften och vi föräldrar la till resten.


Prylar synonym

En bit bort står Lina Lagerbäck och tittar skeptiskt på en pryl man sätter på barnvagnen. Kindle Fire är en betydligt enklare pryl med en mindre skärm. En fluffig pryl som kommer smycka fashionistornas fötter i höst. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.


Någon som hittat en gammal pryttel som legat gömd i några tusen år. Prylar synonym , annat ord för prylar , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av prylar. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Mer information om prylar.


Vi har totalt sju synonymer till prylar , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för prylar inlagda i vår databas ännu. Ingen luftrenare och ingen dekorativ pryl som hängde från backspegeln.


Knappt en pryl framme förutom en glänsande kaffemaskin, vattenkokare och mixer. Om han inte slarvar bort en enda pryl till, så ska jag inte gå vidare med detta. Skapa konto med e-post.


Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord.


Vad är en synonym och ett motsatsord? En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Synonymer för ordet Prylar , alla hittade — 2 antonymer — 0. Pryl synonym , annat ord för pryl , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av pryl prylen prylar prylarna (substantiv). Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. Annons: Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag.


Berika ditt ordförråd. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för pryl är prylar vilket gör dem till synonymer.


Prylar synonym

Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet pryl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg