fredag 27 september 2019

Romerska ringar utomhus

Stort sortiment av romerska ringar till låga priser. Vi har ett stort utbud. Romerska Ringar i Trä, Utomhus (handtillverkade i Sverige) Strong Resistance Bands - Pull Up Bands – Högsta kvalité (1- kg) 1SEK. Om du vill använda dina gymnastiska ringar utomhus rekommenderar vi att du använder ett par romerska ringar i plast, eftersom de är mer väderbeständiga.


Justerbara romerska ringar i plast, inkl. CNC machine Handlackerade lager.

Workhouse Romerska Ringar , ABS Plast. Kärt barn har många namn. Dessa proffsringar i officiell storlek är av högsta kvalitet. Ringarna är tillverkade i trä vilket ger en mycket bättre känsla än plastringar. Ett roligt sätt att träna hela kroppen, även små muskelgrupper.


Romerska ringar med extra kraftiga metallspännen och band av slitstarkt nylon. Passar utövare i alla åldrar. Kan hängas upp i takbjälke, krok eller utomhus i exempelvis ett träd.

Vi tycker det ska vara enkelt och tryggt. Ska du träna inomhus och utomhus rekommenderar vi våra ringar i trä, dom är av samma kvalitet som dom som hänger i gymnastiksalar runt om i Sverige. Riktigt fina proffsringar av riktigt bra kvalitet. Trapets och Romerska Ringar. Montera antingen ringarna eller trapetsen för sig eller ringarna hängandes på trapetsen.


Du behöver inte vara gymnast, calisthenics idrottsman eller OS-idrottare för att träna med gymnastikringar. Köp topp märkenskor i vår. Vem som helst kan vara med - det är bara att sätta igång. Går lika bra att hänga upp dom utomhus som inomhus. Med öglor för upphängning.


Ringar av bok med individuellt justerbart band för varje ring. Kraftigt låsbart kättingfäste med läderklädd skyddsbåge. I upphissat läge förvaras kättingen i en inbyggd behållare som ingår. Innehåller st rep på ca 2cm.


Hos oss på Polkuped hittar ni romerska ringar i trä som fästs med band och takkonsol och karbinhakar. I fästena kan du sedan hänga en djungelgunga, repstege eller en kanske en trapets. Vill ni utöka utbudet av lek ytterligare så föreslår vi en gunga att fästa mellan de romerska ringarna.

Att träna i ringar känns väldigt avancerat, hur stark måste jag vara för att klara av det? Du kan alltid skala ned övningar, precis på samma sätt som du gör armhävningar på knäna innan du kör på fötterna och så vidare. Men det är ofta lite vingligt och instabilt med ringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg