måndag 30 september 2019

Restauranger i göteborg

Boka gratis på tre klick! Fisk och skaldjur i världsklass, nyskapande kök, Michelinstjärnor och fina råvaror från ett levande jordbrukslandskap. Här är några som nyligen slagit upp dörrarna, eller som är i färd med att göra det. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.


Den kunniga personalen håller samma höga elegans när de på ett trevligt och personligt sätt, serverar väl utvalda styckdetaljer.

Letar du efter en fransk restaurang eller tapas? Låt vår restaurangguide vägleda dig runt västkustens största stad! Vi förhandlar så att du slipper. Se betyg, recensioner och bilder.


Vips blir den torftigaste månaden den allra trevligaste. I den här guiden visar vi dig stans bästa restauranger med fina utmärkelser som glittrande Michelinstjärnor och Bib-utmärkelser. Göteborg som vi har missat.


Till min stora glädje så börjar det bli mer och mer populärt med annorlunda restaurangupplevelser.

Vill du fortsätta att smaka dig igenom göteborg med hunden i fina miljöer kan du gå till Villa Belparc – vackert beläget intill Stora Dammen i Slottsskogen. Vill du även att hunden ska få en annorlunda smakupplevelse kan du besöka en av Avenyfamiljens restauranger. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.


Kontakta oss för bordsbokning! Då är du välkommen till oss på Bryggeriet på Avenyn. Vi har för och självklart À la carte. Dags att boka julbor julmeny, mysig restaurang för en stämningsfull 3-rätters eller en festlig nyårsmiddag!


Jul och nyår kryper närmre i takt med kylan. Stadens matliv är inte minst känt på grund av sin fina tillgång på delikatesser från havet. I kontrast till den finare maten finns det gott om enklare pizzerior, snabbmat och sportkrogar.


Nya restauranger poppar upp hela tiden. Vi serverar persiskmat och har gjort en fantasifull meny för dig som älskar god mat. En unik restaurang med speciell historia. Kometen har alltid varit ett underhållande ställe att besöka.


Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 1kr inkl.

Otaliga är de författare. Vi serverar vällaga klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Miljön är inspirerad av Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då de använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum. A boutique hotel in the heart of Gothenburg. Bar Amuse, your reception area and.


Joe Farelli’s är mer än en restaurang och arbetsplats, det är ett hem där köket står i centrum. Här finns en passion för mat som gått i arv i generationer, och som rest mellan kontinenter. Det nya Europa är ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran.


Detta har vi velat skapa med HAK – En restaurang i tiden där mat och dryck av utvalda råvaror och några portioner humor serveras från morgon till kväll, genvägar är strängt. Den moderna storstadsmänniskan lever stora delar av sitt liv på krogen och det känns därför helt självklart restaurangen skulle heta Familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg