fredag 27 september 2019

Psykolog göteborg student

Erfaren psykolog för livets alla skeden. Välkommen att boka en tid. Vill du leva fullt ut? Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vårt uppdrag är att ge våra studenter en så bra utbildning som möjligt – av det skälet gör vi alltid en bedömning om vi har möjlighet att erbjuda dig psykoterapi.


Kursen vänder sig till dig som önskar få stöd och hjälp med att hantera din ångest eller oro för att tala inför grupp. För mer information om kursen. Hos oss möter du engagerade psykologer som sätter höga krav på kunskap och professionalitet.

Våra behandlingar utgår alltid från varje individs unika behov och vi arbetar i enlighet med evidensbaserad praktik. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. De 7föreningsanslutna psykologer som verkar på västkusten i och kring Göteborg arbetar bland annat inom företagshälsovår habilitering, primärvår psykiatri och somatisk vård. Många psykologer driver privata mottagningar i Göteborg och det finns även ett flertal psykologer som du kan träffa digitalt i Göteborg. Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi, ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi.


Psykologer i Göteborg. Vi anordnar också specialistkurser för psykologer och föreläsningar för allmänheten. Vi har en ambition att sprida och utveckla psykologisk kunskap för såväl verksamma psykologer som för den breda allmänheten.


En rad författare, psykologer , hjärn- och psykologiforskare, psykiatriker med flera gästar scenen med fler än programpunkter på fyra dagar. Under hela mässan har du också möjlighet att ställa frågor och tala enskilt med psykologer vid scenen. Grattis på din dag, skyddsombud! Gemensamma yrkesetiska. Sveriges största guide till studentvänliga företag!


Besök vår webbplats för att ta del av erbjudandena. Vi erbjuder studentrabatt och har öppet alla dagar i veckan. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta år och efter examen gör de studenter som vill bli legitimerade psykologer en ett års.

Här arbetar flera mycket erfarna psykologer och psykoterapeuter. Om du söker psykolog i Göteborg är du välkommen att kontakta oss och uppsöka vår. Mottagning på Kungsgatan i Göteborg.


Som psykolog hjälper du dina patienter att förstå vad de upplever, varför de handlar som de gör och hur de kan åstadkomma en förändring. Vi är oftast svåra att nå per telefon, och enklast är att kontakta oss via mail. Om du vill tala över telefon, har vi telefontid torsdagar kl 11:– 12:00. Det kan finnas många olika anledningar till att söka psykolog.


Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. Inom hälso- och sjukvården är psykologens huvuduppgift att utreda och behandla psykisk ohälsa samt handleda andra yrkesgrupper.


En tredjedel av psykologerna arbetar idag inom skolan eller inom arbetslivets psykologi. I skolan arbetar man med såväl förebyggande insatser som utredningar och åtgärder av olika slag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg