måndag 23 september 2019

Stockholm tallinn båt

Handla till förmånliga havspriser. Underhållning och gratis Wi-Fi ombord. Mer utrymme för benen. Spara pengar – boka nu! Bäst i Test – Jämför flygresor nu!


Förmånliga priser och de bästa erbjudandena.

Overnight cruises all year round. Du kan kombinera din kryssning med hotell, bil, konferens eller spa. Tallink och Silja Line är ledande kryssningsvärd på Östersjön. Ta båten till Riga med eller utan bil. We can also help you to book a hotel.


Tallinn från Helsingfors med Viking XPRS. Times shown are local times. Ostlig vind finns nästan inte på ostkusten. På vägen hem vänder vinden till västlig.

Du kan också ta ett direktflyg till Tallin från Köpenhamn. Read more about entertainment onboard. Det är värt att stanna en natt eller två i den vackra staden. Vi har ett stort prisvärt utbud där du kan välja allt från budgethotell till lyxiga spahotell.


Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov. Reser du på en Citybreak har du även möjlighet att ta del av det fantastiska nöjesutbudet som staden erbjuder! Du åker med stora fina båtar över Östersjön med båtrederier som Silja Line, Viking Line och Tallink. Dessa kryssningar är dygnskryssningar och du sover ombord.


Grundprissättningen för våra yngsta resenärer kommer att ändras från och med 1. Barn 6-år reser för halva priset, barn 0-år reser gratis. Gruppresor prissätts separat. Hela området är inhägnat och man måste via en porttelefon vid grinden anmäla båt och att man vill ha en kod för att öppna dörren inifrån. Pass eller legitimation var inte intressant, men Svenska Kryssarklubbens internationella certifikat löste alla problem.


Man kan också bo på båt ! Ett annorlunda boende som kan vara både mysigt och prisvärt! I Stockholm finns ett flertal hotell eller vandrarhem belägna på båtar. Här kan du förvänta dig historia, shopping, god mat och härliga upplevelser på ett av stadens spa – allt till en relativt låg kostnad.


Ship Date Departure Arrival : Romantika, docking: 12.

Out of traffic in Stockholm 12.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg