torsdag 26 september 2019

Psykolog frederiksberg

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Autoriserede psykologer online. Kom i kontakt indenfor timer. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig.

Maila eller ring och boka in en samtalstid! Moderne kognitiv adfærdsterapeut med mange års erfaring. Særligt fokus på behandling af psykiske traumer. Leder du efter en dygtig erfaren psykolog på Frederiksberg eller København?


Du kan læse mere om mig. Vi er universitetsuddannede psykologer og cand. Psykolog på Frederiksberg. Vi har hver især mange års praktisk erfaring i forhold til de behandlingsområder, vi arbejder med. Dubravka er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med efterfølgende årig specialudannelse i psykiatri, med særlig interesse i psykiatrisk diagnostisk udredning, hvilket bl.


Jan Bentzen har eksisteret på Frederiksberg i mere end år og igennem årene har vi hjulpet mange mennesker, med. Vi praktiserer som psykologer både i Lyngby og på Frederiksberg , og vi har klinik begge steder. Som psykologer arbejder vi terapeutisk med unge, voksne og par, men har også specialiseret os i karriererådgivning og outplacement. Jeg er autoriseret psykolog med klinik på Frederiksberg og Christianshavn, og jeg har års efteruddannelse i krise-psykologi.


Når du går i psykoterapi hos mig, vil jeg tage udgangspunkt i, hvad der virker bedst for dig og de specifikke problemstillinger, du oplever. Jeg tilpasser metoderne og tilgangen til dig, det skal ikke være omvendt. Signe Colding er praktiserende psykolog på Frederiksberg , København.

Individuel-, par-, gruppeterapi og supervision. Mange års erfaring som klinisk psykolog. Modtager private klienter og klienter hvis forløb betales af arbejdsgiver, sygeforsikring Danmark og andre forsikringer.


Klinikken tilbyder mange forskellige former for psykologiske ydelser, her i blandt psykoterapeutisk behandling, psykoanalyse, supervision, coaching og stresshåndtering. UngTerapi tilbyder psykologhjælp til unge i København og Frederiksberg. Vi er et fællesskab af dygtige, unge psykologer. Min rolle som psykolog og psykoterapeut i terapien er at bruger de metoder, som jeg vurderer passer bedst til dig.


Det vil sige jeg deltager aktivt i timen. Jeg er psykolog på Frederiksberg og specialist i psykoterapi. Hjælp til problemer, og kampen med problemerne, så du i stedet får mulighed for at vælge et mere vitalt liv med mening og værdi.


Jeg tilbyder samtaleterapi til dig, som har et ønske om forandring og udvikling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg