torsdag 12 september 2019

Rhodos stad butiker

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Vi förhandlar så att du slipper.

En annan stor shoppinggata, Sokrates, ligger i Gamla stan. Här finns vanliga butiker blandat med souveniraffärer. Om du befinner dig på ön i mitten av juli kan du fynda låga priser på den årliga sommarrean, som startar omkring den juli i de flesta butiker. Kombinationen av traditionella och moderna marknader ger dig som besökare en unik shoppingupplevelse.


Folklormarknaden och den nya marknaden med alla de kända märkesaffärerna. Det finns två olika sorters marknader i en och samma stad. Staden grundades år 4före Kristus men man har funnit bevis på att det bott människor här sedan den yngre stenåldern. Vid Elli Beach ligger ett akvarium.


Ett minitåg gör rundturer genom staden.

I utkanten av gamla stan nära Akandia-hamnen ligger en större livsmedelsbutik med barnmat, välling och blöjor. I mindre butiker är utbudet mer begränsat. Många förstagångsbesökare kommer hit då staden erbjuder allt från avkopplande stränder till dans, musik och underhållning ända in på småtimmarna.


I den nya delen av staden hittar. Under ditt besök rekommenderas det att du beger dig till gamla stan. I Ixia finns det också gott om restauranger, inte minst vid just stranden, och en hel del butiker. Taxi är ett annat alternativ och det är fasta priser som gäller, vilket är ganska skönt, så att man slipper bli lurad.


Rhodos stad – nya delen. Vi går alltid till Giannis taverna som ligger i en smal gränd ett stenkast från kyrkan. Sunwing Kallithea Beach ligger direkt vid havet, i lugna omgivningar. Hittar du alla adresser och öppettider för Desigual- butiker. Veckans bästa erbjudande på Tiendeo.


Du roar dig kungligt både i gamla och nya delen av stan på trendiga inneställen, musikbarer och nattklubbar. En rekommendation är dock kontant betalning på framförallt barer och nattklubbar. Nedan finner ni en lista för normala priser i butiker , barer och på restauranger. Bar- och restaurangpriser En enkel middag ca: 5. Det är nämligen här som den skandinaviska bargatan ligger.


Ditt sökresultat gav inga träffar. Gamla stan omringas av en stadsmur och på insidan hittar du trånga gator med små butiker och torg med många restauranger.

Inte långt bort från murarna hittar du mängder med restauranger, barer och diskotek. Beroend på tid på dygnet, varierar bussarnas tillgänglighet mellan och minuter. Bussarna stannar flera gånger längs vägen till staden och beroende på trafikförhållandena kan resan ta upp till minuter. En bussbiljett kostar 2. När du promenerar till stranden så går du genom gator som är flera tusen år gamla. Ixia har många trevliga restauranger och barer och nöjeslivet har en avslappnad atmosfär.


Längs med vägen som ligger längs med stranden finns det ett bra utbud av butiker , tavernor, barer och diskotek. Jag upplevde inte att där var så jättemycket annat att göra just i staden men det kan säkert vara vi som missat lite skoj som man kunde ha hittat på där också kanske. De största är den av år 2f.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg