tisdag 10 september 2019

Posao u švedskoj forum

I to ne samo u Švedskoj , nego inače u Zapadnoj Europi i Skandinaviji. Veliki minus za nas sve, ali jebiga, ne mogu da utječem na to. U sljedećih par koraka objasnit ćemo Vam kako do posla u Švedskoj.


Ove godine Švedska ambasada izdala je listu tražnih zanimanja za ovu godinu – ovogodišnja lista zanimanje – POGLEDAJ OVDJE 2. Ukoliko tražite posao u Švedskoj u ovom delu našeg sajta možete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi sa ovom temom.

Naš sajt se ne bavi posredovanjem u pronalaženju posla. Ovim tekstom želimo da pomognemo svima vama koji želite da se zaposlite u Švedskoj. U tu svrhu treba da se fotografišete i ostavite otiske prstiju u ambasadi.


To možete učiniti dok čekate na odluku ili nakon što stigne odluka. Kartica se proizvodi u Švedskoj i može proći i do četiri nedelje pre no što kartica konačno stigne u ambasadu. Da li je vreme da nađete posao u Švedskoj ? Tržišna privreda kombinovana sa jakim javnim sektorom, koja karakteriše švedsko društvo, ima za cilj da obezbedi siguran, visoko kvalitetan,život svim svojim građanima i onima koji se nastanjuju u Švedskoj.


Jbg, odustao od Švedske, dobio posao u Općini ;).

Našao bolju curu, odselio u stan, kupio novu Alfu, dobio novi posao. Nekoliko puta sam bio u Švedskoj. Naši, tu mislim na Hrvate i Bosance su se super uklopili u švedsko društvo i malo je slučajeva gdje se i dan danas gura socijala od dolaska u Švedsku kasnih osamdesetih i ranih devedesetih. Ukoliko niste zaposleni u nekoj internacionalnoj firmi ili organizaciji ili ukoliko ne radite sa elektronikom, švedski je nužno neophodan. U skoro oglasa za posao traži se tečno znanje švedskog u govoru i pisanju, kao i neki dokaz o tome, odnosno završen kurs, škola (ovisno u poslu na koji se aplicira).


Rešila sam da okušam sreću preko grane“ i potražim posao u nekoj od obećanih zemalja. Izbor je pao na Stokholm, a ja sam rezervisala avionsku kartu i otišla kod koleginice sa fakulteta koja je pronašla posao u prestonici Švedske - započinje svoju priču ova Srpkinja. P: Muž je dobio posao u Švedskoj , a ja sam nezaposlena. Kad ću dobiti pomoć za nezaposlene? O: Nika ako ne nadeš posao i ne radiš bar mjeseci u jednoj godini.


P: Što ako rodim dijete u Švedskoj , a imam boravišnu dozvolu, imam pravo boravka, nemam ništa? POSAO U ŠVEDSKOJ – Stokholm – obezbeđena radna i boravišna viza! Poslovne aktivnosti kompanije ubraja se transport unutar Švedske, a u kompaniji je zaposleno 2radnika. Samo sam se zapitao cemu 3tema sa manje-vise istom tematikom,al ako ovi sto vode forum kazu da je OK,onda OK.


Vise se necu javljati (osim ako me neko ne vuce za jezik),pa. Ukoliko vas poslodavac poziva na razgovor za posao u jednoj traženih profesija, za radnu dozvolu možete aplicirati iz Švedske umesto da se vratite u domovinu i podnesete zahtev odatle. POSAO ŠVEDSKA ponuda poslova – SATNICA 13€ NETTO !

Sajtovi za traženje posla u Švedskoj. Potrebne četiri osobe za rad. Za razliku od Srbije i zemalja u okruženju u kojima možete naći samo nekoliko relevantnih platformi za traženje posla, u Švedskoj kako poslova, tako i sajtova za njihovu pretragu ima u izobilju. Sledi lista po našem mišljenju najpopularnijih sajtova za traženje posla u Švedskoj.


Navedite zanimanje ili izaberite kategoriju da vidite sve poslove u Švedska koje su dostupne na Webu. Sa Jooble lako možete pronaći posao u Švedska. Sada ste na stranici Posao Švedska.


Da vidite više gradova, molimo odaberite grad u desnom donjem dijelu stranice. Ako želite da radite i živite u Švedskoj , prvo se morate informisati šta vam je sve potrebno od dokumentacije, i koje uslove treba da ispunite. Pre nego što odete u bilo koju zemlju poželjno je da znate jezik, koji se tamo govori.


U Švedskoj se na poslu uglavnom koristi švedski, ali i engleski jezik, koji je dovoljan za većinu radnih.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg