måndag 2 september 2019

Självhäftande kabellist

Med hjälp av kabelkanaler täcker du enkelt över alla dina sladdar. Vi har det du behöver inom el. Kom direkt till vårt sortiment här! Stort utbud til bra pris!


Självhäftande kabellist

Letar du efter badrumsbelysning? Med den självhäftande baksidan kan du montera denna snabbt och enkelt. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Här hittar du också kabelban kabelsamlare och den praktiska kabelboxen, en låda som gömmer sladdar och grenuttag som annars ligger i vägen och samlar damm. Söker du något att fästa och hänga upp ljusslingor, laddkablar och andra sladdar med är våra smidiga självhäftande kabelhållare lösningen. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Den kraftiga självhäftande tejpen tillåter fastsättning av ledningar på ytor som man inte kan spika el.


Cablefix kabellist 5mm vit, 1m 4-pack. En vit självhäftande kabelkanal med fast lock. Finns i olika storlekar. Välj butik för att se lagertstatus.


Dölj dina kablar och sladdar genom att köpa kabelkanaler och kabellister. Ofta ligger det sladdhärvor vid datorn, i köket och där du installerat tv och box. Kabelkanal och kabellist. För att alltid ha koll på vart kablarna går och få en tydlig översikt är det väldigt bra att leda kablar och sladdar i kabelkanaler. Kommer i förpackningar om 4xmeter.


CableFix självhäftande vit kabellist -kabelkanal. Vit mjuk kabelkanal som är självhäftande. Döljer snyggt och diskret en sladd i taket eller på väggen. Enkel montering tack vare den självhäftande baksidan. Du kapar den enkelt med en sax eller tång om du skulle behöva kortare delar.


BRA självhäftande kabellist ? En kabelkanal, även kallad kabelsamlare, är lätt att installera och döljer effektivt kablarna. Hemmet ser rent och snyggt ut med en kabelkanal från D-Line. Svart självhäftande kabellist i plast. Denna kabelkanal är tack vare den självhäftande baksidan mycket enkel att montera på vägg eller i taket för att dölja sladdar från tex din lampa och belysning.


Självhäftande kabellist

Du döljer dina sladdar lätt med att bara stänga ett lock. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Skyddande kabelkanal med tre hålrum, för golv.


Tillverkad i elastisk PVC som är mycket lätt att lägga ut och fästa. Kan skäras eller klippas till önskad längd. Om borra och plugga inte lockar kan jag tipsa om limpistol och smältlim.


Självhäftande kabellist

Har själv hängt upp ca meter kabellister i källaren med den metoden. Håller iaf för tre nätverkskablar. Har även fäst en självhäftande kabellist , som elektrikern fäst upp men som lossnat, den håller trefasmatningen till bergvärmepumpen. Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet.


Använde en smal självhäftande kabellist jag köpt på Jula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg