tisdag 3 september 2019

Själsfrände

Din själsfrände är någon som älskar dig för att du är du. Ur denna mycket djupa kärlek till dig spirar en förståelse som du aldrig kommer att finna hos någon annan. När du finner din själsfrände blir livet helt och når sin fullbordan.


Känslan av att något saknas försvinner så snart du träffar honom eller henne. Man anar en själsfrände och läser med ständigt ökad glädje.

Jag vet inte om det är för att jag idealiserar honom när jag inte kan få honom eller om det är för att han var min själsfrände och jag lät honom försvinna. Horder av ridande tonårstjejer i Sverige hade fått en själsfrände som vann tävlingar. När man möter sin själsfrände har man levt med den i sina tidigare liv, för man föddes samtidigt själsligen. Man blir både lycklig och kan klara alla problem. Den närheten och den totala förståelsen man har till en själsfrände har man inte till någon annan.


Inga kärleksrelationer kommer i närheten av den du har med din riktiga själsfrände. Du känner dig så himla bekväm och trygg, och det finns inte ett enda tvivel om att det här är människan du vill dela resten av ditt liv med. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok.

Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för själsfrände är meningsfrände vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet själsfrände. Det är svårt att förstå vad en själsfrände är innan man har träffat personen i fråga.


För så fort ens vägar korsas infinner sig en speciell känsla i kroppen. Många som mött sin soulmate förklarar det som att det är energin och själen man dras till, inte kroppen och utseendet. Resultat: Ju fler ja-svar du har desto troligare är det att du träffat din själsfrände.


Har du fler nej- än ja- svar kan du öka dina chanser att möta en själsfrände genom att läsa råden på uppslaget innan. Dotterns pappa kom igår kväll, och vi bar in dotterns grejer och sen drack vi lite vin och whisky över en pratstund innan vi sen gick och lade oss. Parterapeuten Randi Gunther berättar att par som träffat sin själsfrände brukar vittna om att de kände en adrenalinboost när de träffade sin partner.


De fylldes av energi och kände sig mer levande än tidigare. Ofta hör man i samband med begreppet själsfrände även begreppet tvillingsjälar. Tvillingsjälen är vår andra halva, vår identiska andra halva som det sägs att vi delades ifrån redan i tidernas begynnelse. Darlings relationsforskare Wiebke Neberich argumentar för en omdefinition av ” själsfrände ”. Själsfrände låter flummigt men vet inget bättre sätt att beskriva det och jag undrar om fler varit med om detta. Har en man i min närhet som jag träffar några dagar i veckan.


Första gången var för några år sedan.

Att hitta själsfrände. Ni är helt enkelt förutbestämda att vara tillsammans för evigt. Vad tror du, lever du tillsammans med din själsfrände ? Läs igenom nedanstående tre beskrivningar och bestäm vilken som bäst stämmer in på dig och din partner, så ska jag sedan avslöja vilken som beskriver en relation med en själsfrände och vad de andra två beskriver. Mer än sannolikt de människor du har en nära relation till i ditt liv har du förmodligen levt tillsammans med i tidigare liv.


SpiritGuideNote: Personer med mycket höga nivåer av intuition är utmärkta på att locka till sig rätt personer som stödjer och hjälper dem framåt. Det är inte alltid att man klarar av att bo ihop med en själsfrände i vissa fall kan man göra det men ofta har man en mer karmisk läxa eller kanske ligger det inte i din livsplan för att ni ska leva i tillsammans i detta livet. En själsfrände behöver du inte vara gift me eller leva med. Under denna session tittar vi djupare på de olika stadierna på tvillngsjälsresan och identifierar vart du befinner dig i processen.


Utifrån det som framkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg