tisdag 3 september 2019

Något gott till kvällen

Här hittar du recept på lite. Tacos, snabba smårätter eller pizza. På fredagskvällen vill man lyxa till det utan att det tar för lång tid att laga maten, och det ska vara underbart gott och kanske en maträtt som man kan göra till en tradition. Här är våra bästa recept för garanterat fredagsmys.


Fredag - kanske den dagen som alla längtar till mest efter en hård arbetsvecka.

Vet att det är många som uppskattar tips på god och snabblagad fredagsmat, så vi tar väl och kickar igång dagen med den här gamla godingen. För er som inte testat den tidigare kan jag säga – det kommer bli en favoriträtt, eller åtminstone en ”lifesaver” när du har ont om tid. Här är mellanmål att äta på kvällen som mättar men inte stör din nattsömn: 1. Keso är magert, proteinrikt och fullt av kalcium. Lägg till några färska bär för godare smak. Jag önskar tips på något gott att äta till kvällen.


Känns som vi snöat in lite vad gäller helgmys mat och alternerar mellan några rätter och vissa börjar vi tröttna på.

Har ni några goda tips att delge? Gärna recept förstås Vi äter allt Tack på förhand! Goda drinktilltugg höjer stämningen på festen.


En bidragande faktor till detta problem kan vara vad du äter på kvällen. Din kropp hinner inte smälta maten och då kan den inte slappna av. Detta går att åtgärda och genom att äta något av dessa sju livsmedel kan du hjälpa din kropp på traven att slappna av och förhoppningsvis sova bättre! RECEPT Baka till fika. Att bjuda på gott hembakat fika uppskattas av många.


Det är ett riktigt hantverk att kunna baka ett goda fikabrö men det behöver inte vara svårt alla gånger. Vi har flera recept på prima fika som är lätt att baka och dessutom passar perfekt att bjuda familjen eller kollegorna på. Tolv nyttigare snacks till tevesoffan. Nu är det helg igen och många är vi som gillar att koppla av framför TV:n med något gott att äta och dricka.


Men varför envisas med att äta onyttigheter när det finns så mycket gott som faktiskt är nyttigt? Här är tolv receptförslag för ett nyttigare helgmys. Mina sidor är under ständig utveckling och arbetet är användardrivet, vilket innebär att vi utgår från användarnas behov när vi utvecklar tjänsten.


Därför behöver vi veta vad du tycker om Mina sidor.

Som inloggad kan du lämna dina synpunkter och förslag via knappen Tyck till. Sen kväll och sugen på något gott ? D Tänkte först göra en kladdkaka, men det är det enda vi äter här känns de som. Idag var en sådan dag. Jag var hemma om en snabb runda på eftermiddagen innan jag for tillbaka till jobbet igen. Något gott till kvällen ? Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar.


Tänk Las Vegas om det är pokerkväll som ni ska ha. Det går också i inbjuda skriva att tema för kvällen blir just casino och poker så man får klä ut sig lite till just detta. Se även till att blanda några Dry Martinis eller andra goda drinkar framåt kvällen. Avsnitt på den här sidan.


E-post eller telefon: Lösenord: Glömt kontot? Här åker vi och tittar på bio ikväll, mission impossible blir det och den sägs vara bra! Lite gott till kvällen kanske?


Ni som ska vara hemma i kväll och funderar på något gott till kvällen kanske kan bjuda på detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg