tisdag 7 augusti 2018

Hus till salu lindesberg

Till salu hus – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Upp till rabatt i Lindesberg. Sista minuten-erbjudanden. Bostäder till salu på Hemnet i Lindesbergs.


Välkommen till detta välvårdade hus i två plan som.

Villor till salu på Hemnet i Lindesbergs kommun. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. För dig som vill köpa hus i Lindesberg så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Du kan även söka på bostäder till salu i Lindesbergs kommun eller lägenheter till salu i Lindesbergs kommun.


Högst upp i huset utan insyn, finns denna moderna trea om kvm. Här är det enkelt att trivas. VA-ledning från huset ut i gatan är bytt.


En friskrivningsklausul kommer att tillämpas, varför en köpare extra noggrant får undersöka fastigheten.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt. Det är mycket man ska tänka på när man väljer mäklare, du ska ju göra en av ditt livs största affärer. Vi har samlat våra bästa tips inför valet av mäklare, som till exempel att inte välja första bästa eller se till att kolla upp omdömen.


Prata med oss, vi finns alltid nära till hands. Till slut gick det inte att släppa tanken på det där perfekta huset. Bland våra hus och villor till salu finns alla möjliga sorters drömhus.


Allt från villor med historia i lantliga idyller, till hus med modern arkitektur, öppna planlösningar och minimalistisk stil. Fastigheter till salu i Lindesberg. På LRF Konsult har vi via vår tjänst fastighetsförmedling, alltid många fastigheter till salu.


Hus till salu i Lindesberg Lindesberg är ett område i Lindesbergs kommun. Det tar dagar i genomsnitt att sälja en bostad och säljare har valt att sänka sitt utropspris. Vi hittar huset i Lindesberg , knappt en timme norr om Örebro. Här ryms en modern eldsta bäddsoffa och matbord med utsikt över Lindesjön.


Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. På tomten finns altan. Detta hus har ett sällsynt attraktivt läge med närhet till både grönområden och badplats.

Du har sökt efter bostäder i följande städer: Lindesberg. Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför. Välskött villa i bra område med gångavstånd till förskola, skola, lekplats, affär mm!


Garage med plats för en bil och stor grusad parkering. Huset värms med fjärrvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg