torsdag 23 augusti 2018

Skruvkrok

Skruvkrok

Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Skruvkrok som är tillverkad av stål. Finns i flera varianter UTFÖRANDE. Gå till produkt Visa varianter Jämför TRAPETSKROK 1M8. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp.


Tavelupphängningssats delar Innehåller allt du behöver för att hänga upp. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Krokar speciellt framtagna för upphängning av hängmattor och hängstolar. Krokarna följer med i hängmattans eller hängstolens gungning och minimerar därför slitage på upphängningsöglan. Med dessa krokar kan du enkelt haka upp och haka ner din hängmatta eller hängstol. Klicka för att läsa mer om produkten eller hitta din HABO-återförsäljare. Företagen Swedol, Nima, Grolls, Nytello och Univern är alla delar av Swedol koncernen.


Skruvkrok

För dig som kund betyder det En varukorg, du surfar obehindrat mellan alla. Under ESSVE Upphängning finner du skruvöglor och skruvkrokar, tavelkrok, S-hake, skruvstift, prydnadsbricka och sax- och fjäderpinne. Svårt att hitta några trevliga krokar som passar just er? Vi har krokar i alla möjliga olika utseeenden, storlekar och färger för era behov!


Garagekrok-set, krokar i grålackerat stål! Detta paket innehåller väggkrokar och takkrokar i olika utföranden som är utmärkt att placera i garaget. Här finns ett stort utbud av krokar - enkla som dubbla. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Jämför pris på Järnvaror från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


Billiga byggvaror dagars öppet köp! Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig! Om din fråga är personlig och du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på. Elförzinkad skruvkrok. Beskrivning Användningsområde.


ESSVE skruvkrokar används för upphäng av olika föremål. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.


Din järnhandel online. Välkommen till Swedol – en komplett, välsorterad yrkesbutik på nätet. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva från en järnaffär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg