tisdag 14 augusti 2018

Damhuskroen entre

Damhuskroen entre

Vi byder på mange forskellige arrangementer hver fredag og lørdag. Singlefest oktober kl. Vi byder op til dans med vores fantastiske DJ der vil leverer alt det bedste fra 80er 90er og nyeste musik.


Damhuskroen entre

De første gæster har fri entre Derefter koster entre kr. Gode priser i baren fra kl. Der er FRI Entre til de første gæster hvis man samtidigt har trykket “DELTAGER” i begivenheden. Til en bordbestilling, det er gratis at reservere bord.


ENTRE DEREFTER: Entre kr. Vi har scenen vi har lyden, vi har fede cover bands klar til at give jer den fedeste aften. Kolejna impreza z cyklu POLISH PARTY NIGHT SOBOTA 25. KOM PÅ DAMHUSKROEN TIL SANKT HANS I AFTEN!


Er i klar til Dansk bodegafest NU på Fredag Feb. Huset er fyldt med spisende gæster i forvejen så kom fra start kl. Gakapellet giver den fuld gas med alle Gasolins store hits.


DANSK BODEGA AFTEN I MORGEN! Entre Få 2xmin koncert med Gaskapellet, og et brag af en fest med alle de fede bodega hits med vores DJ hele natten. VI SES I MORGEN FREDAG PÅ DAMHUSKROEN ! I lejlighederne i stueetagen skaber skydedøren ud til terrassen ekstra plads både ude og inde, og derfor vil man kunne opholde sig begge steder, når solen skinner. Se den enkelte begivenhed for lokation.


Damhuskroen entre

Damhuskroen Rødovre sendte live. Juleaften Fri entre hele natten Årets hyggeligste fest. Veto Slagelse, Denmark. Early Dance konceptet åbner op for første gang d. DANMARKS VILDESTE PSYCHEDELIC EVENT ! For det er i sagens natur al slags krimskrams, som løber sammen forsamler sig på dette. Alle kender fuldmånen og alle har et forhold til fuldmånen.


På samme måde som alle mennesker kender til at fortælle og lytte til historier. Fuldmånen er som en historie en rigtig god historie. Så kom og lyt med den 14.


Vi kommer med kanoner, skoleuniform, sixpence og en bred vifte af numre fr. Køb billet MERE INFO MINDRE INFO. Roskilde Kongrescenter. Kom og mød de søde Heineken piger kl.


Vi ønsker glædelig jul til Jer alle og synes vi skal mødes på Kroen og i fælleskab tømme baren :-) Vi åbner dørene kl. Et brag af en Trance fest, Med blandt andet de gamle trance hits leveret af Dj Vendelboe også kendt fra Svenstrup og Vendelboe Derudover Dj Peter Blichfeldt samt Jesper D Hansen. Vi giver gratis entre ml kl. Vil du opleve ægte god gammeldags dansk hygge med Hvalen Hvalborg, Vuffeli-vov, Danmark, Sexchikane, Den Røde Tråd og MANGE MANGE flere.


Billet salget lukker kl. Du kan også købe entre i indgangen. Bemærk, festen er slået op flere steder, så deltagerantallet kan du ikke helt regne med her på siden).


Centralt i Slagelse inviteres du til en skøn. Bedste restauranter i Tivoli, Italien: Se TripAdvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Tivoli, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg