tisdag 14 augusti 2018

Ibiza resmål

Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. En ö för både familjer och partysugna. Bra att veta: Hela ön är kantad av badvikar. De flesta har härlig finkornig sand och många är barnvänliga och långgrunda.


Det finns även stränder som består av småsten eller klapperstenar, så packa badskor.

Följ med till en ö full av lugn, grönska, härliga bad och design. Här hittar du de hetaste klubbarna och bästa dj:s. Många av hotellen ligger precis vid den kilometerlånga stranden, som också är öns längsta. Det förvånade mig att ön hade en så vacker och avslappnande natur.


Ibiza för den partysugne. Landskapet är böljande med grönskande kullar, och i stort sett hela ön kantas av små sandklädda badvikar. Här kan du upptäcka en ny strand varje dag!


Medelhavet och det var den större grannön Mallorca som tog all uppmärksamhet.

Föredrar du värme, sol och bad passar högsäsongen - juli och augusti - perfekt, med en medeltemperatur på knappt grader mitt på dagen. På måndagar hålls Manumission och då kan det minst sagt gå hett till. Hon var där första gången som 19-åring och har sedan återvänt med jämna mellanrum.


Hitta billigaste resan här. Har tidigare varit där dels på charterresa och dels åkt dit reguljärt. När jag åkte reguljärt blev det hela väldigt dyrt då det var ont om billiga hotell.


Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa. Men om det är en lugn, avslappnande och hälsosam paus du behöver har den här ön också ett överraskande utbud. Skulle du bli trött i benen är det aldrig långt till ett café eller en bar. Här väntar också shopping på små marknader och i modeboutiquer, spännande tapas och ett exklusivt nattliv.


Dessutom kan du på nästan alla resmål boka till en hyrbil, kombinera två olika resmål eller på andra sätt forma din resa så att den blir precis som du vill ha den. Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Sällan bär en så liten ö ett så stort rykte som denna medelhavsö gör. Ett eget mikrokosmos av laguner, pinjeskogar, vita hus, matupplevelser och vackra människor.


Först var det pirater som välkomnades, sedan hippies och därefter partyfolk. Barnfamiljer väljer gärna lugnare områden på ön. Vi har valt ut de bästa strandhotellen i två resmål på ön.


Playa Migjorn – Vid Formenteras längsta strand Playa Migjorn ligger flera fina resorthotell.

Här lever du skönt strandliv men kan lätt ta dig till restauranger och butiker i Sant Francesc. Sergio har windsurfat över Atlanten och står med i Guinness rekordbok. Res med Ving och upptäck världen! Res till exotiska resmål på en långresa, inspirerande storstäder för en weekend och härliga semesterorter med bra hotell för alla smaker.


Det finns alltid något nytt att upptäcka, oavsett om du vill till resmål långt bort, eller vill upptäcka något lite närmre. Den spanska solkusten, mer känt som Costa del Sol, är ett älskat resmål i Andalusien. Med nio soliga dagar av tio är Costa del Sol i Spanien ett säkert kort för den som längtar efter sköna dagar på stranden och ljumna kvällar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg