onsdag 8 augusti 2018

Golfresor kanarieöarna

Spela på högklassiga golfbanor på din drömdestination. Upplev en härlig kombination av golf , vandring och yoga i de Österrikiska Alperna. Boka din resa till paradiset idag! Kanarieöarna erbjuder många spännande utflykter och aktiviteter.


Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.

Här har du spännande banor i ett perfekt klimat. Läs mer Utsikten över Atlanten är magnifik och likaså vyn över de vackra bergen inåt ön. Se vårt stora utbud av bra golfbanor och hotell och boka din golfresa idag. När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen.


Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Hotell Valle del Este Golf Resort Hotellet har ett pittoreskt läge i östra Almería.

Hotellet erbjuder en sportklubb och rum med utsikt över området. Spela golf på Gran Canaria och kombinera din semester med sol och bad på ett av de mest klassiska resmålen! Banorna är vackra, välskötta och erbjuder varierande utmaningar för alla nivåer. Våra golfresor till Gran Canaria är väldigt populära och du kan välja på fem golfbanor. I söder hittar du Maspalomas GC och Meloneras GC.


Golfresor och golfpaket – fri golf från nätter till månader! På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay golfresor , dvs golfresor på minst veckor. Dessutom har vi ett stort utbud så kallade Mid Stay golfresor , dvs 2-veckorsresor. På golfresor med Easton Golf gör vi allt för att du ska ha det trevligt med oss och medresenärerna, såväl på som utanför golfbanan.


Med Easton Golf reser du till flertalet spännande destinationer som t. Våra erfarna svenska Eastonvärdar har ett genuint personligt engagemang och bistår med service och omtanke. På listan över de populäraste resmålen ligger Gran Canaria oftast i topp. Ett resmål har inte så hög ranking år efter år om inte merparten väljer att åka tillbaka. Med närhet till havet och golfen!


På Muthu Royal Park Albatros bor man i ett mycket trevligt lägenhetshotell med reception som är öppen dygnet runt, med 27.

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl. Gloria Golf Resort ligger i Antalya-Belek, nära Acisufloden och är ansluten till stranden genom en bro. Alla våra resmål erbjuder ett bra klimat och passar perfekt för dig som.


Välkomna att boka er resa med oss! Det finns många som anordnar golfresor till Spanien, men vi törs säga att vi gör det riktigt bra! Vi på Birdie Golf Tours kan Spanien på våra fem fingrar. Vi har noggrant valt ut hotellen vi rekommenderar, peggat upp på mängder av de högklassiga golfbanorna och ätit middag på lokala restauranger bortom turiststråken.


Solresor erbjuder exklusiva golfresor med banor av världsklass. Läs mer om aktuella erbjudanden och tips inför vårens och sommarens golfsäsonger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg