fredag 10 augusti 2018

Ist dexter

Elevsystem – IST och Dexter Motala kommun har elevsystem för närvarorapportering, individuella studieplaner och betyg med mera. Inom grundskolan, särskolan och gymnasiet heter systemet IST Administration. Under Relaterad information hittar du en lathund för IST Länkportalen. Det här kan du som vårdnadshavare göra via IST Länkportalen ( Dexter och IST lärande) I Dexter kan du.


IST Home möjliggör för nätverket runt ett barn att samverka för att bära det från litet barn till flygfärdig vuxen.

Vi skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra. IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande, IST Schema och IST Everyday Services. IST förskola och fritidshem. Du som har barn i kommunens grundskolor använder dig av Dexter för att se betyg, schema samt att göra sjukanmälan. Härifrån kan du även ta dig vidare till vår skolplattform IST - lärande för att ta del av ditt barns planeringar, bedömningar, omdömen samt specialpedagogisk dokumentation.


Dexter ger möjlighet till kontakt mellan dig och skolan. Manual för medborgarkonto i Dexter (pdf, MB) Vårdnadshavare till barn över år. Du som vårdnadshavare har rätt till ett medborgarkonto fram till dess att ditt barn fyller år.

Den dagen förlorar du automatiskt din behörighet i Dexter. Du som redan har ett konto till Dexter behöver göra en kontoansökan i vårt nya ansökningssystem. Grundskola Via inloggning kan du nå tjänster som frånvaro, (om din skola hanterar den digitalt) mm, dock ej göra en ledighetsansökan. Dexter är Västerviks kommuns webblösning för: Grundskola. Här kan du se det utbud av fritidshem och skolor som finns i kommunen.


Du kan också logga in som. Hur får jag tillgång till Dexter ? Klicka på Användarkonto - ansök om konto. Fyll i ditt personnummer. Inloggningsuppgifterna skickas till din folkbokföringsadress. Logga in med användarnamn och lösenor eID eller BankID.


Vad kan jag göra när jag loggat in i Dexter ? Avgifter och regler, barnomsorg. Läsårstider, lov och ledigheter. Evenemang Visit Värnamo.


Testa denna länk om du har problem att logga in) E-tjänst. För att underlätta kommunikationen och samarbetet mellan vårdnadshavare, elever och lärare använder vi oss av skolportalen Dexter ( Dexter finns också som app) Här kan elever och föräldrar bl a se: Elevernas aktuella scheman och studieplaner.

Instruktion för användning av Dexter. Självservice På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter. Läraren använder Dexter för individuella studieplaner, betygshantering, närvaroregistrering och mycket mer. Frånvaroanmälan via appen Dexter fungerar likadant för både grundskola och gymnasieskola.


I dokumentet längst ner på sidan finns instruktion för de olika sätten att göra frånvaroanmälan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg