måndag 13 augusti 2018

Bookbeat erbjudande

Bookbeat erbjudande

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Tusentals böcker och kända författare - ha alltid alla böcker med dig! Bookbeat ger dig dessutom chansen att prova deras tjänst helt gratis i dagar med rabattkoden Allaljudbocker för att du ska kunna avgöra om du vill fortsätta använda deras tjänst.


För att få tillgång till gratisperioden måste du ange ditt kontokort men inga pengar dras innan din gratismånad är slut (om du väljer att behålla abonnemanget). Thousands of audiobooks on your mobile or tablet. Listen as much as you want.


Båda tjänsterna har dessutom samma månadskostnad på 1kr. Bli ännu billigare om du köper ett presentkort. Välj och vraka bland alla topplistor eller sök bland våra kategorier. Bläddra runt bland tiotusentals ljudböcker och e-böcker direkt i din mobil!


Oavsett vilket erbjudande du väljer så finns det ingen gräns för hur många ljudböcker du får lyssna på inom tidsramen. Om du har slut på inspiration eller inte har hittat någon ny favorit, checka in Topp 1genom tiderna. Där hittar du en salig blandning mellan äldre som nya titlar. Du kan enkel filtrera efter titlar, utgivningsår, betyg eller författare. Om du inte redan har Bookbeat , då är det dags att testa.


Bookbeat erbjudande

Du får en provperiod helt fritt. Presentkortet är laddat med obegränsad lyssning och läsning av tiotusentals böcker för alla smaker. Som ny kund får du prova vår tjänst för ljudböcker och e-böcker.


Fyll i din rabattkod och ta del av din provperiod! Få fri tillgång till tusentals böcker att lyssna på precis när det passar dig. Att göra boken tillgänglig för fler genom digitalisering är därför ett naturligt nästa steg för att fortsätta sprida berättelser. Varje ny användare du vill lägga till kostar kr extra per månad. Här finns garanterat något för alla!


Det är svårt, näst intill omöjligt att göra skillnad på Bookbeats och Storytels e-boksläsare. I båda tjänsternas e-boksläsare går det att ändra textstorlek, bakgrundsfärg (vit, sepia, mörk) och ljusstyrka. Det är inte det dyraste men inte heller det billigaste.


Grundabonnemanget är för en användare, som kan vara inloggad på upp till fem enheter samtidigt. Hämta din Bookbeat rabattkod här och shoppa billigare! Hos oss på SvD Rabattkoder hittar du alla aktuella rabattkoder och erbjudanden.


BookBeat har tiotusentals titlar att välja bland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg