måndag 6 augusti 2018

Citat svenska

Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut. De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet. Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg.


Kända citat är citat som verkligen ger oss tankar om deras viktiga budskap. Majoriteten av citaten har uttalats av personligheter som verkligen har gjort en skillnad för mänskligheten och många av dem används än idag. De används på alla språk, men på vår hemsida har vi översatt alla utländska citat till svenska.

När vi översätter från ett språk till ett annat har vi försäkrat oss om att behålla det ursprungliga budskapet med citatet. Ordspråk av Svenskt ordspråk och citat av Svenskt ordspråk! Detta citat är hämtat från en av Jai Thornells krönikor som du hittar här. Kanske känner du själv till ett citat på svenska som skulle kunna stötta och inspirera andra längs den andliga vägen?


Välkommen att mejla ditt citattips till mig på sara. Alla dessa citat och ordspråk är kategoriserade och är på svenska. Poesi och visor är inte saker man hittar, utan det är saker som hittar en, och det enda man kan göra är att gå där de kan få tag på en.


Citat om att sluta oroa sig. Deppar du också inför att det snart är måndag?

Här är citaten som garanterat får dig på bättre humör inför den kommande veckan. Upptäck annikasjodahls anslagstavla Svenska citat som följs av 3användare på Pinterest. Svenska ordspråk och citat : Svenska ordspråk och citat.


Vår ordinarie gitarrist Harald Pålsson är inte med ikväll. Han har fått kompledigt. Denna sida visar alla kategorier av ordspråk, citat , ordstäv och talesätt. Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren.


De kända citaten är kända för deras viktiga budskap. Hänt har valt ut hennes bästa citat. O du, du kan ju för fan inte stå o fiska i poolen det är ju förbjudet! Jag uppmanar dig att stanna upp och reflektera över dessa tankeväckande citat från Albert Einstein. Fraser med vilka han delar med sig av det bästa som mänskligheten och livet har att erbjuda, i all dess prakt.


I svensk text används samma citationstecken för att inleda och avsluta ett citat , till skillnad från till exempel engelskspråkiga texter. Här finner du humor i form av roliga citat , bilder och berättelser, m m. Roliga oneliners och citat. Dessa roliga citat och oneliners är ej som årgångsviner och dyligt, de blir nämligen inte alls bättre eller dyrare när de blir äldre.


Men direkt sämre blir de å andra sidan inte heller, för det går knappt. Däremot blir den galne Farbror Torsten allt sämre med åren. Enkla citattecken kan också användas för citat (till exempel inuti ett annat citat ) eller för att ange betydelse.

Flera av dessa ledare citeras friskt när man pratar entreprenörsskap, ledarskap eller bara livskvalité. Här är utvalda citat som kan fungera både som tankeställare och motivation. Du kan hitta både latinska och svenska , även roliga och kända sådana. Det kommer även finnas möjlighet att hitta citat. En sann vän är en sällsynt fågel.


För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg