fredag 3 augusti 2018

Storytel driftstörning

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Storytel meddelade ganska snabbt att felet egentligen låg hos deras underleverantör, webb- och serverhotellet Levonline och att även andra kunder (läs webbplatser) drabbats av driftstörningar. Felsökning har pågått hela natten men fortfarande kl 07.


Storytel driftstörning

Det är inte bara det som krånglar med storytel. Jag valde nesbös nyaste gengångaren och får inte in den i spelaren. Däremot får jag inte heller bort min senaste bok ur spelaren.


Har raderat appen avinstallerat den och installerat om den. Så här är det OFTAST när man ska in med ny bok. Det kan förekomma att Swedbank vid olika tillfällen har positioner i värdepapper som innefattas i material på denna webbplats.


Vi reserverar oss för tryckfel samt eventuella driftstörningar av webbplatsen utom vår kontroll. Storytel -aktien togs nyligen upp till bevakning med rekommendationen Köp och tas nu även in bland Sektorfavoriterna. Storytel har en bevisat lönsam affärsmodell och expanderar kraftigt internationellt. Läs mer i Storytels framgångssaga fortsätter. När du börjar med Storytel får du allt.


Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig. För att få en större spridning av ägandet i bolaget och tillföra ytterligare kapital har styrelsen i Storytel beslutat att genomföra en spridningsemission till allmänheten. För varje befintlig aktie oavsett serie erhålls en (1) uniträtt.


Storytel driftstörning

Tre (3) uniträtter berättigar till teckning av en (1) unit. Emissionskursen är SEK. Vi kan nu äntligen meddela att Storytel ska fungera för samtliga användare igen. Driftsstoppet som orsakats av ett problem hos vår leverantör berodde på en felaktig switch där de ordinarie automatiska backup-systemen som vanligtvis går igång inte fungerade denna gång, säger Sandra Olt, PR- och kommunikationsansvarig på Storytel. Jag hade, skulle det visa sig, oturen att åka upp till Sälen under sportlovet.


Alla som har några timmars bilkörning att se fram emot tillsammans med ett eller. Vi hade tyvärr problem med driftstörningar under natten då vår underleverantörs automatiska back-up system inte funkade denna gång. Vi jobbar på åtgärder för att det här inte ska hända igen och beklagar störningarna. Storytel ser därför stor potential i att försöka etablera sig som storaktör i marknader utanför den nordiska, vilket är förklaringen till dess globala tillväxtstrategi. Vår underleverantör jobbar med att lösa driftstörningarna som påverkat Storytels kunder sen 21.


Storytel driftstörning

De har meddelat att de identifierat orsaken och vi arbetar intensivt tillsammans för att komma tillrätta med problemen. Här hittar du driftinformation, manualer och får hjälp att felsöka. Vi svarar på vanliga frågor om din faktura, digital-tv, bredband och telefoni. Tjänsten inte fungerar?


Här kan du se vad som händer. Mina Sidor – självbetjäning på dina villkor. BookBeat kan kommunicera med dig via BookBeat-appen, e-post, telefon eller fysisk post avseende sådant som är strikt kopplat till BookBeats tjänst, t. Välkommen till Sonos Support-center. Här får du svar på dina frågor om hur du får ut mesta möjliga av ditt Sonos-system.


Allt du behöver inom mobiltelefoni, bredban tv och hemtelefoni. Få mer mobilsurf eller snabbare bredband när du samlar mobil och bredband hos oss. Beställ fast och mobilt bredban mobiltelefoni, fast telefoni och digital-tv från Telia. Mer till dig, mindre till banken. Den idén har gett oss Sveriges nöjdaste sparare år i rad.


Kom igång idag och bli kund på minuter med BankID.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg