onsdag 14 november 2018

Lyxiga hotell stockholm

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Prisgaranti vid bokning på vår web.

Upplev Nordic Choice Hotels. Hotell är bästa lyxen - och har för många svenskar blivit viktigare än resmålet. Det ska vara en lyxig säng, stor terrass och bra service. Redaktionen för Allt om Resor har valt ut Sveriges bästa hotell. Det är bara att välja och vraka bland lyxiga favoriter som Grand Hôtel, Häringe slott, Kosta Boda Art Hotel och Dorsia.


Om man en gång åker på semester, så kanske man vill göra den extra speciell med lite extra lyx. Ett lyxhotell behöver inte alltid innebära limousiner och en personlig butler.

Boka en lyxig övernattning på vårt boutiquehotell idag. Rewards och samla bonusnätter! Hotell till lägst priser, alltid med prisgaranti! Slipp bokningsavgifter. Lätt att jämföra hotell.


Välj hotell utifrån stadsdel, pris eller antal stjärnor. Sök efter hotellnamn eller stadsdel. Skriv in ett namn, så ger vi dig flera förslag! Det finns få saker som är så sköna som att sova i en hotellsäng och vakna upp till en riktigt lyxig frukost, speciellt tillsammans med den du håller kär.


Men vilka är de allra bästa? Allt om Resor har räknat fram en topp 19-lista som ger svaret. Med Hotel At Six på plats har torget återvunnit sin forna glans.


Noga uttänkta hotellrum och sviter skapade med ett enda mål Rymlighet. Gondolen och ovanför den finns det underbara mötesrummet med utsikt över både Saltsjön och Mälaren.

Koncepthotellet The Winery Hotel har som namnet skvallrar om ett tema kring vin. På taket kan du avnjuta ett glas eller hänga i den 27-gradiga utomhuspoolen. Hotellet är välkänt för sitt läge, sin service och gastronomi. Stockholm lider ingen brist på bra hotell. På badet finns bland annat inomhuspool, varm sittpool utomhus och olika typer av bastu.


Flera spabehandlingar finns också på menyn. Här på Spaweekendhotell. Vårt mål är att guida dig till det spa hotell som passar dig bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg