torsdag 15 november 2018

Devizni penzioneri za brak

On traži nju - dijaspora, domovina i inostranstvo lični kontakti za momke koji traže dame po meri srca. Ako vam je potrebna devojka za vezu, ovo je pravo mesto za vas. Dame koje traže partnera mogu ovde pronaći kontakt.


Trazim zenu za brak do godina ili zenu sa djecom ali slobodnu. Mevludin imam godina zivim u Tuzli imam penziju i vecu kucu. Agencije za zapošljavanje su registrovane u privrednom registru, imaju pečat, PIB, telefon, adresu.

Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Nemojte slati SMS ili zvati inostranstvo da biste se obratili, ukoliko postoji sumnja. Ukoliko primetite oglas koji se kosi sa pravilima, kontaktirajte nas. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća.


Penzioner goobezbedjen,zeli upoznati usamljenu zenu za suzivot ili brak. Postavite oglase , kupujem, prodajem. Posebnih uslova nemam,dovoljno je da ima um i razum.


Zivim u vojvodini nista mi nedostaje osim pametnu gospodju koja je bila udavana i brinula za red unutar domacinstva.

Ja sam miran i tih,tolernatan,komunikativan domacin koji zna da postuje,obozava,ceni,voli i da ljubi. AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek, Australski penzioner, trazi Ozbiljnu Mladu Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Za muskarca iz EU koji veruje u brak i smatra da postoje stvari koje traju zauvek. Samo ozbiljni za brak a ne dopisivanje i glupiranje,viber i slika obavezna. Devizni penzioner trazi zenu za rad po kuci.


Mali oglasi Za kucu i dvoriste Sobe nazad Prijavi oglas. Penzioneri koji su svoja primanja obezbedili radeći u zemljama regiona – bez naknade za pogreb u Srbiji. Nakon očeve iznenadne smrti, zatekla nas je mnogobrojna papirologija.


Kontakt informacije Tražim slobodne djevojke i žene iz inostranstva koje su za ozbiljnu vezu, obavezno nazvati. Generalni konzulat Mađarske upozorio je građane na pokušaje prevara i pozvao na oprez. Policija sprovodi istragu, a mole se svi oštećeni da se jave kako bi se. Senior Keš kredit za penzionere omogućiće vam da dođete do dodatnih novčanih sredstava uz jednostavnu i brzu proceduru. Fiksna mesečna kamata i životno osiguranje koje ćete imati za vreme otplate kredita neke su od brojnih pogodnosti koje smo vam pripremili.


Zdravo, imam godina. Kosa mi je Smeđa, a boja očiju Plava. Za više detalja pogledaj.


Deo ljudi koji daju oglase već je bio u braku, ali deo se nikada nije venčavao, o čemu svedoče oglasi „momak, devizni penzioner“.

Zašto sada „hvataju poslednji voz“? Devizne penzionere iščekuju prijatne dame za spajanje braka, atraktivne gospođice žele da masiraju galantne muškarce čokoladom od 00. Cakane“, „Mačkice“, „Coke“, „Lole“, devojke su željne „ljubavi“, a s njima možete uživati ukoliko pozovete servis koji košta 4dinara za sekundi. Penzioneri u novinama oglašavaju bračne ponude u kojima ističu i svoje materijalno stanje.


Osim što tragaju za srodnom dušom, potenciraju da su devizni ili. Srbija od doznaka svake godine ostvaruje relativno stabilan neto devizni priliv, koji se kreće oko osam odsto BDP. Cao trazim ozbilna seriozna devojka za brak god nije mi bite one devojki sat trazat navodno brak sta trazat manekeni,bogatasi,princeve iz bajke nek me zaobikolat devojki i vi samite ne znate sta tra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg