fredag 23 november 2018

Kalendarium stockholm

Boka biljetter tillsammans med hotellpaket. Vet inte vad du vill uppleva? Visit Stockholm använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse. Hitta evenemanget som passar dig.


På Stockholms stads webbplatser använder vi cookies för att webbplatserna ska fungera på ett bra sätt för dig.

Här kan du se aktuella föreställningar på Rival i Stockholm. Kalendarium Kalendariet uppdateras varje vecka med ett urval av statsrådens engagemang och regeringens prioriterade möten för de kommande två veckorna. Detta sker normalt på torsdagar. Nu lanserar Allt om Stockholm vårt kalendarium På Gång – en evenemangsguide med fokus på nöjen för hela Stockholm. Varje programpunkt i kalendariet har länkar till biljettköp.


I e-tjänsten för biljettköp väljer du alternativet ”Barn” under Välj pris. Gäller ej Millenniumvandringar och avgiftsbelagda familjeprogram.

Se vad som händer i Stockholm idag. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips. Konserthuset Play som app. Boka hotellpaket med biljetter, boende och frukost.


Tusen år av kvinnokraft är en utställning som vill vidga och komplettera Stockholms läns historia. Här uppmärksammas kvinnor som påverkat och satt spår, men också kvinnors berättelser om det gemensamma, vardagliga och alldagliga. Följ Pedagog Stockholm. Vår blogg Lärare i Stockholm om skolliv, lärarvardag och pedagogik. Visiting Storkyrkan - Stockholm Cathedral.


Appen är gratis och finns att ladda ner där andra appar finns. Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, the nave for many historical events that changed Sweden and still does. Here you find information about opening hours, guided tours and our newly released audio guide. För första gången visas flera av bilderna upp och det sker då i den förort där bilderna är tagna.


De skildrar en del av Bromma som normalt inte uppmärksammas, en del som ser ut som många närförorter i Stockholm och andra städers förorter och stadsdelar.

Föreningen Norden i Stockholm. Välkommen till Hedvig Eleonora församlings gudstjänster, konserter och övrig verksamhet! Konferens Stockholm Tid: Måndag februari kl 14. Vi har aldrig vetat så lite som vi gör idag SFF Event - inspirerande frukostföreläsning Kostnadsfri för personliga medlemmar och anställda på SFF medlemsföretag.


We take no responsibility for the accuracy of the. BCF amazona kan inte ansvara för att informationen på webbplatsen är uppdaterad vid varje given tidpunkt. Denna hemsida tillhandahåller endast information. Läsårets första dag kl.


Upprop Förskoleklass kl. I vår integritetspolicy informerar vi om hur Stockholms stift (i det följande: stiftet, vi) behandlar personuppgifter om dem som på olika sätt kommer i kontakt med oss och som vi registrerar personuppgifter om. Med Stockholms stift avses i detta dokument stiftsorganisationen och inte stiftets församlingar och pastorat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg