tisdag 20 november 2018

Digital stektermometer

Beställ köksutrustning online - Tingstad. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image. Handla din kökstermometer online.


Digital stektermometer

Jämför produkter inom kök och kökstillbehör. Hitta lägst pris på hos Pricerunner. Delbetala i upp till månader. Se urval av Hushållstermometer! Digital stektermometer med led-display.


Ska du laga mat eller grilla rekommenderas en digital stektermometer ! Mätstickan sätts bara in i köttet för at t kolla så. Det är trots allt en bra och stabil stektermometer , som dessutom tar liten plats i kökslådan. På tredjeplats hamnade Weber Styles digitala stektermometer , som också är en av testets två trådlösa termometrar. Den har en fin display som gör det lätt att använda den men texten står även här endast på engelska. I vårt sortiment hittar du stektermometrar från varumärken som Scandinavian Home, Plus och Funktion.


Digital stektermometer

De flesta stektermometrarna är digitala och det finns både trådlösa och sladdförsedda stektermometrar hos oss. Stektermometer Stektermometer med nedräkningsfunktion. Tillverkad i rostfritt stål som tål upp till 2grader.


Ha full koll på temperaturen med en digital termometer. Med den får du en mer noggrann mätning jämfört med en traditionell termometer med kvicksilver. Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhustemperatur genom att de har en extra utomhusgivare.


Praktisk grill-och stektermometer som kan mäta temperaturer upp till 2grader. En digital stektermometer för trådlös överföring av temperaturer. Du kan manuellt ställa in när köttet nått önskad temperatur.


Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Ställ in den angiva måltemperaturen och den signalerar vid angiven temperatur. Enkel stektermometer som passar de flesta som bara vill ha en fungerade och pålitlig stektermometer. Kan hängas direkt på ugnsluckan. Fungerar som stektermometer , men också som digital klocka och passa enkelt in med sin diskreta design. Kommer med flera förprogrammerade temperaturinställningar till olika köttsorter.


Köp STEKTERMOMETER DIGITAL till lågt pris varje dag i butik och online. Alltid till marknadens bästa priser. Välkommen in till oss på Dollarstore!


Termometern har en elektrisk LCD-display som är enkel att avläsa. Använd ej termometern i ugnen. Trådlös stektermometer som gör det möjligt att lämna köket och ändå ha koll på maten. För ugn, utomhusgrill m. Bältesclip på mottagaren. Snabbval för sorters kött.


Exakt temperaturjustering. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg