tisdag 13 november 2018

Hur snygg är jag kille

Han talar ofta om hur fin ja är Mm. Däremot så talar han väldigt ofta om med hur fina alla andra tjejer är. Jag förstår helt att ens kille kan tycka andra är snygga o se bra ut o jag är inte särskilt svartsjuk av mig, men har börjat reagera att detta sker väldigt ofta. På nästan varje tjej vi börjat prata om. Tjejer får endast svara på den här frågan och inte killar.


Jag undrar vad det är som får er tjejer att tycka att en kille är snygg ? Jag tycker inte det finns en speciell regel på hur en tjej ska se ut för att ”vara snygg ” alla tycker olika och ser olika ut. Det viktigaste - i alla fall för mig - är t. Jag tror inte att jag behöver förklara hur viktig din sömn är för både ditt humör och ditt yttre. Vi har alla sett dessa hålögda nyblivna föräldrar med ringar under ögonen som på grund av skrikande barn inte lyckas få någon skönhetssömn. Jag kör på omvänd taktik, det funkar alltid.


En tjej som är sjukt snygg och som jag vet är jättevan vid att få alla killars uppmärksamhet körde jag den här taktiken på. Jag gav henne uppmärksamhet, precis som alla andra, och visade att jag var intresserad. Fyra år senare står jag i en soffa och dansar på en klubb i Göteborg när en kille tränger sig upp i soffan, lägger sin hand på min ena skinka och väser att jag är ”sjukt sexig”.


Hur snygg är jag kille

Jag blir förbannad och puttar ner honom på golvet bland glaskross och cigarettfimpar, ty detta var i de dagar då man fortfarande fick röka på krogen. Jag tycker det är privat men om min partner vill kolla så är det fritt fram. Det är en självklarhet, man ska kunna berätta allt för varandra.


Jag skulle aldrig kolla i min partners mobil, det är hens ensak. I dagens video läser jag upp det allra sista ur min gröna dagbok! Om du inte har sett dom tidigare videorna så kolla på dom först, för lite mer sammanhang haha Mina videos har 13-års gräns. Om du är yngre än 1 kolla då med en förälder, eller med föräldrars tillstånd.


Hur snygg är jag kille

Studier visar att om vi hör någon prata om hur snäll och trevlig en person är tycker vi automatiskt också att personen i fråga är snyggare när vi väl träffar honom eller henne. Din personlighet är en viktig del av det intryck du ger och är du snäll kan det göra dig snyggare i andras ögon. Det är verkligen attraktivt när tjejer tar initiativ i sängen.


I mina relationer har jag nästa alltid stått för procent av initiativen. Om du vill göra något trevligt för en kille , gör det, men förvänta dig inte alltid något i gengäld. Looking for an old soul like myself. Maria säger: Jag är en trevlig, ung, snygg kvinna, år som aldrig har haft en pojkvän.


Hur snygg är jag kille

Jag försöker vara trevlig mot alla och får höra då och då att man ser ok ut, men ändå händer ingenting. Det är inte någon kille som har stött på mig och jag undrar om jag gör någonting fel? Jill är en tjej på år som älskar att visa upp sig, så här säger hon själv: Jag älskar när jag är utomlands och ligger på stranden i string, ibland ser jag hur nån kille sitter och tittar på min rumpa i smyg Söt - Estetiskt tilltalande utan att vara särskilt attraktiv, som barn eller kattungar. Jag tycker inte jag är det, VERKLIGEN inte, och jag anser dessutom att jag vet vad riktig skönhet är och hur folk som är snygga ser ut och jag är inte en av dem. Saken är att jag inte förstår hur någon nu skulle tycka att jag är fin, eller ser Okej ut med tanke på vad JAG ser själv och det jag tänker.


Det kan verka underligt, men en kille som verkligen är intresserad av dig berättar om dig för sina vänner, och inte bara hur snygg du är , utan om hur rolig, smart och intressant du är. Du kan vara säker på att en kille som introducerar dig för sina vänner troligtvis har hittat kärleken hos dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg