måndag 26 november 2018

Dekorplast köksluckor

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Snabb leverans och fri retur! Spara en massa pengar här! Kärt barn har många namn och vårt stora utbud av dekorfolie, designfolie, möbelfolie och dekorationsfolie har vi valt att kalla dekorplast.


Dekorfolie passar att sätta som insynsskydd på fönster eller att klä in hyllor med.

Möbelfolie är ett lika lämpligt namn då du kan klä in och om diverse möbler. Klistra enkelt på dekorplast och det känns som nytt igen. Med självhäftande plast kan du också dölja ytor som t. Högkvalitativ dekorplast. Upptäck vår dekorplast med fantastiska egenskaper.


Vi har genom åren provat på många olika märken av dekorplast , och till slut valt ut den här tack vare dess höga kvalitet. Den är dessutom vattenavstötande och fungerar bra både i kök och badrum.

Du kommer att älska den! Du är här: FamiljeLiv. Dekorplasten bör sitta på släta och blanka eller halvblanka ytor. Hemsk dekorplast på köksluckor som inte går att få bort, HSB vill inte göra något.


Någon som är nån smart idé vad man kan göra? Klä om brickan och pappersförvararen (nedan), eller varför inte sätta dekorplasten på (sko)kartonger – nu behöver du inte gömma undan dem längre utan kan låta stå framme som en del i inredningen. Gör en husgarderob med dekorplast. Billigt och roligt sätt att förnya en trist garderob – kanske i barnrummet!


Du behöver tre olika färger på vinylplasten, en som grund (fasad) samt svart och vit färg till foder och fönster. Många undrar om man kan sätta dekorplast på kakel. Självhäftande dekorplast för alla ytor. Mycket enkelt och roligt sätt att förnya ditt hem. Perfekt för köksluckor , kakelplattor och fönster.


Gör möbler och inredning persoliga med dekorplast ! Med dekorationsplast från d-c-fix kombinerar du enkelt perfekt funktion med en tilltalande design. Vinylen fäster enkelt på släta ytor och kan användas för att förnya bokhyllor, luckor eller andra möbler.

Många använder även plasten till att pigga upp små föremål som pärmar, blomkrukor, pennskrin, mobilfodral mm. Man kan börja med att fundera över om man vill ha en blank dekorplast eller en matt yta, vi har båda att välja på och det står i texten vid produkten hur. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Då kan dekorplast vara något för dig!


Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ! Köksluckorna har jag klätt i dekorplast med trästruktur och kakelplattorna också dekorplast , de röda har jag klippt ut själv och de svarta var färdigklippta, dekorplasten köpte jag på Bauhaus. Bredden står i artikeln.


Stora rullar dekorplast. Precis som våra andra dekorplaster kan du själv fylla i önskad längd och få dekorplasten i ett enda stycke - vi delar alltså inte emellan. Man kan fästa den på så väl väggar som dörrar, fönster, kakel och så vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg