måndag 19 november 2018

Disana vikblöja

Disana vikblöja

Varje mamma har sina egna speciella tricks. Kläderna tillverkas i Tyskland. Den ekologiska merino-ullen kommer från Argentina (Pantagonia) och är garanterat mulesing-fri. Ofta börjar blöjan läcka långt innan den borde göra det, ibland direkt barnet kissar. Visa endast blöjbyxa Prorap 3-kg blöjbyxa Nikky 3-kg blöjbyxa Baby Miljö 4-kg formsydda frotté Imse Vimse 3-kg vikblöja rynkig nyföd Setibanya disana , akan ada yang menghubungi keduanya, kata Yani.


Vikblöja från Alvehamn i färgväxande ekologisk bomull, vilket innebär att det är bomullens naturliga färg. Storlek 70x7 men den krymper något efter tvätt Köp ekologiska och miljömärkta tygblöjor hos ImseVimse. Disana Vikblöja 80x- Lilla ek.


Med tre olika blöjsystem hittar du lätt det som passar dig och ditt barns behov bäst. Vi blev så himla inspirerade av deras historia, som började med tillverkning av tygblöjor, att vi bestämde oss för att ta in deras tygblöjor i vårt sortiment. Här hittar du allt inom tygblöjor, såsom all-in-one, pocketblöjor och inlägg. Fina mönster, ekologiska blöjor och prisvärda alternativ.


Disana vikblöja

Jag har nyligen införskaffat denna blöja. Jag tror att jag skulle ha gillat den mer när barnen var små, att få den knuten på en knapp ettåring som vägrar. Blöjupproret - Sveriges förening för EC och tygblöjor.


Föreningen vill lyfta fram EC, tygblöjor och tidig potträning från år som komplement eller. Vikblöjan kan vikas antigen som ett rektangulärt inlägg. Mjuk och hög kvalitet.


Disana vikblöja

Denna storlek på vikblöja passar bra till de minsta barnen, på 2-kg, när större vikblöjor känns bylsiga. Detta är en bomullssort som är naturligt färgad redan på busken. Eftersom det är en lite mindre storlek passar de bra till de minsta barnen, ca 2-kg, när större vikblöjor kan kännas lite bylsiga.


Som en vikblöja för nyfödda. Du kan enkelt vika det i tre och lägg det i skalet. Du kan använda det istället för den Onesize Insert, om du vill ha 1 naturmaterial. Vi har nämligen satt ihop ett paket för alla. Tygblöja i 1 ekologisk rutvävd bomull.


Ett resurssnålt och miljövänligt alternativ till engångsblöjor. Vikblöjorna är gjorda av de finaste bambufiberna med Oeko Tex standard 100. De är mjuka och har stor absorptionsförmåga. Ett svenskt företag som säljer tygblöjor och tillbehör till tygblöjor av. Xkko Vikblöja Birdseye ekobomull.


Allt från tygblöjor till vad vi hittar på här hemma. Så som jag tänkt mig så kör vi på prefolds med newborn-skal, kanske någon enstaka AIO (är sugen på att prova Blueberrys) och pocket till bäbisen tills den växt i One Size-blöjor. Vilka blöjor har enligt din erfarenhet funkat bäst och var har du köpt dem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg