onsdag 22 januari 2020

Världens snyggaste bil

Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här! Kontakta oss så hjälper vi dig!


Varje år publicerar den amerikanska tidningen Forbes en lista över världens dyraste bilar , ej inräknat tävlingsbilar och äldre bilar. Alla priser är cirkapriser.

Vilken är egentligen världens snyggaste bil ? För ett tag sedan skrev vi en artikel med titeln, världens fulaste bil , nu är det äntligen dags för uppföljaren – fast tvärtom! I den här artikeln har vi samlat de bilar vi tycker är absolut snyggast, i världen. Häng med när vi drömmer oss bort i bilarnas förlovade snyggland! Trots att den här bilen är både stor och tung ser den ut att sväva fram över asfalten. Sofistikerad och aggressiv på en och samma gång.


F-Type förvaltar arvet in i framtiden.

Bilen går mil på en enda laddning och kommer kosta som en Volvo XCRecharge. Tycker vi i alla fall! Precis som Johnny Cash är den helt klädd i svart, från lack till klädsel, och det är svårt att tänka sig ett svalare färdmedel för den perfekta USA-roadtrippen. Allt om Bilar är Sveriges största bilsajt.


Supersportbilen Bugatti Chiron kostar miljoner kronor och har tillverkats i 3exemplar. Som kontrast till världens fulaste bil känner vi att det passar fint med lite läsning om lyxigare bilar , här är en artikel om Maserati Quattroporte. Dessutom vanns Coupé- och cabrioletkategorin av det tvådörrade syskonet E-klass Coupé.


Mercedes E-klass är världens vackraste bil. Tag: världens snyggaste bilar. Auto Bilds läsare tycker. Xezri Competizione Edition. Som alla vet så uppskattar vi på HOOM snygg design i alla dess former.


Renoverar bilar till vardags. Till vardags renoverar och bygger Stellan och kollegan David ”Drusse” Månsson om bilar i den egna firman Se Service. Från början var det bara meningen att det skulle bli ett försök på att ta förstapris i VM, men efter att Stellan och Drusse varit i USA ändrades fokus på hur framtiden skulle se ut.

Jag får problem med andningen när jag kikar på de högupplösta bilderna. Skisser på Fords nya elbil gjorda efter CAD-ritningar som läckt ut avslöjar en crossover med Mustang-drag. Lista över världens rikaste personer avser oftast en lista som årligen publiceras av tidskriften Forbes. Bill Gates världens rikaste person. Jeff Bezos världens rikaste person.


Kommentarsfältet svämmade över när mannen som kallas för världens snyggaste brottsling publicerade en bild tillsammans med sin son. Visst har FH16-klubbens medlemmar världens snyggaste bilar ? Världens snyggaste bilar. Och visst är vi stolta över våra bilar ! Nu är det snart dags att alla medlemmar visar upp sina bilar på klubbbens webbplats.


När FH16-klubbens webbplats byggdes om förra året försvann alla fina bilder på medlemmarnas snygga bilar. Det vill säga, vilken bro går högst ovanför marken eller vattnet nedanför? Detta är en forumtråd från Garaget. Helst ska det då ha någon relevans med. I november förra året berättade Toyota lite detaljer kring modellen RAVsom laddhybrid.


Nu öppnar man reservationerna för bilen och i samma veva får vi ett svenskt pris - från 499. För pengarna får du en bil som tar sig över mil på bara el. De första kunderna ska få sina bilar efter sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg