torsdag 9 januari 2020

Top 7 resultat

Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG Top resultat. Här kan du hitta rätta Top resultat idag med aktuell Top utdelning. M ed vårt ATG Top resultat kan du enkelt rätta din Top rad. Du ser vilka hästar som vann respektive lopp, vilka hästar som blev strukna innan och under loppen, samt den totala omsättningen. Här kommer Top resultat idag med utdelning för dagens lopp.


För att du ska kunna rätta Top raden så snabbt som möjligt uppdaterar vi vårt resultat löpande från aktuell travbana, när ett lopp är klart och en vinnande häst är rapporterad.

TOPresultat och startlista för alla TOPomgångar under året redovisar vi här nedan så du enkelt kan rätta TOPraden du har tippat. Top är en enkel men spännande spelform. Utmaningen är att pricka de sju första hästarna i ett lopp (V75-5) i korrekt ordningsföljd. Du kan spela Top på tre olika sätt beroende på hur svårt du vill att det ska vara. Välj mellan 1) Top , 2) Top Spik och 3) Top Pro.


Lär dig mer om alternativen nedan. Top går ut på att man i V75-ska pricka in de sju främsta hästarna, i rätt ordning. Men det finns olika vinstgrupper och för vinstutdelning krävs att åtminstone häst ett och två sätts i rätt ordning. Top firades på krogen Tre system hittade sju hästar i rätt ordningsföljd på Top 7.

Svaret är inte lätt, det är därför Top betalat ut vinster över en halv miljon kronor under sitt första år och varit olösligt med efterföljande rollerpott vid tillfällen. Att vissa startspår är bättre än andra när det kommer till att vinna travlopp är uppenbart för de flesta. Att inte samma princip gäller för Top blev mycket tydligt i premiäromgången.


Oavsett vilken kupong du spelar så kan man inte samtidigt ha både sex och sju rätt. Anledningen är att man att man bara har en kombination kvar när man fått in de fem främsta, säger Marcus Wahlman. Orsaken är att Top räknas från ”toppen”.


I lördags lanserade ATG sitt nya spel Top 7. Utfästelsen om hög utdelning s. Nedan har vi tittat lite närmare på hur det gick till. Följ de senaste nyheterna om Top -tips. Här nedan har vi samlat nyhetsartiklar, tv-klipp, krönikor och mycket mer om Top -tips.


Nya Top innehåller allt detta och vi ser alla fram emot lanseringen i höst, säger Per Tellander. Spelet avgörs i femte omgången av Voch tar endast två minuter. Vidare är Top ett poolspel med miljonchans oavsett insats. Stryktipset Resultat Live. Rätta raden på ditt Sport Bet medervice för matchen.


Se utdelning för vinnare med Svenska Spelservice. Här hittar du den senaste rätta raden för Vfrån ATG. Du hittar förutom Vresultat även resultat till både ATG och Svenska Spel här.

Dagens Topptips resultat från Svenska Spel med liverättning. På Tipsrader kan du lägga upp, följa och se Topptipset liveresultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg