fredag 10 januari 2020

Sweden rock kryssning 2017

Köp modebranschens ledande varumärken här. Always in style, any time, any place. Alltid fri frakt och fria returer. Leverans inom 1-arbetsdagar.


Skinnjackor, rockar, parkas m. Jackor för alla tillfällen.

Beställ enkelt online! Byxor för alla situationer. Chinos, kostymbyxor och mer! Bra erbjudanden på alla märken. Endast i HUGO BOSS webbutik!


Upptäck Herrjackor från HUGO BOSS – nu på rea i HUGO BOSS Official Online Shop! Kryssningar över hela världen! Sök bland de största rederierna med 25.


Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer.

Bandet gjorde stor succé på årets Sweden Rock och de som var där har nu chansen att personligen få träffa bandet. Vem vet kanske det dyker upp någon överraskning i samband med detta gig! Resultatet ser ni här intill.


De flesta Sweden Rock -läsare vet väl vad denna ensemble går för. Skägg, svett och klassiskt är basorden, och visst blir det så bra som man hoppats. Efter en rad synnerligen duktiga, men kanske inte helt scenbekväma ban strålar det av Hellfueleds professionalism.


July Morning bjuder på en imponerande mängd rockband och det blir fullt ös på Cinderellas scener. En kryssning som Rock The Boat är bra på flera sätt, gemenskapen är stark bland publiken och känslan av att tillhöra en bra del av musikscenen byggs på. SWEDEN ROCK FESTIVAL och ROCKKLASSIKER presenterar en helt ny kryssning : ROCKBÅTEN. Under namnet Rockbåten kommer denna kryssning åka mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen man kan tänka sig på böljan den blå. How to build your own swimming pool.


All process, step by step (in only minutes). Fredagen den oktober klockan 17. Klassisk rock , hårdrock, metal och lite blues - något för alla smaker. Rent och snyggt, säkert och tryggt.


Välkommen till ytterligare två musik- kryssningar. Som ni redan har märkt så har vi bytt till Silja Line. Det blir lite av nystart för BLUES AT SEA och ROCK AT SEA.

Silja Galaxy har en mycket bra stora scen. Så passa på och njut nu av alla duktiga artister. Sweden Rock -kryssningen tar en paus. Rockklassiker är en radiostation för alla som uppskattar melodiös rock.


De senaste åren har vi kört Sweden Rock - kryssningar i april och oktober, men i höst blir det ingen kryssning. Orsaken är att vi inte har fått tag i tillräckligt starka headliners i god tid innan sommaren. Så jäkla trevlig kryssning och har haft sketa skoj. Diskutera spelningen, skaffa konsertbiljetter, se vem som ska gå, hitta.


En kryssning i Norra Europa med MSC Cruises erbjuder en intressant och ovanlig kryssningsrutt, från Brittiska öarna till Skandinavien, via Baltikum och Ryssland eller Norges fjordar. Vi utforskar några av planetens mest avlägsna och oförstörda områden, där naturen stoltserar i all sin prakt. Bandit Rock - Welcome to the Party!


Lyssna på Sveriges bästa rockstation. Rivstart med Bollnäs-Martin och Richie Puzz förgyller din vardagmorgon från kl 6.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg