tisdag 14 januari 2020

Vägguttag utomhus ip44

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Vägguttag som håller högre IP klass. Uttag med lock i serien exxact går att enkelt att uppdatera till IPoch på så vis få samma snygga design som sina andra uttag.


Utanpåliggande, petskyddat och jordat vägguttag med självstängande lock, skruvanslutning och neutrala överkopplingsklämmor.

Godkänt för utomhusbruk. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vanliga vägguttag och grenuttag har större betydelse än vad många tror för vad vi kan göra på olika platser i våra hem. Här hittar du olika kapslade uttag och strömställare från olika märken.


Svarta vägguttag i IPutförande från Elko. Svart design som blir diskret mot mörka och röda fasader och som sticker ut som en fräck detalj mot ljusare fasader. Eluttag som fungerar både utomhus och våtrum.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.

Levereras med klor och komplett med ram. Jag sitter och letar efter vägguttag , som ska monteras på husvägg utomhus (vid en altan). Eftersom huset är mörkt brun-svart vore det trevligt om elinstallationen smälte in färgmässigt. IP-godkänt utanpåliggande vägguttag med jord och skruvplint.


Tillverkat av självslocknande material godkänt enligt UL94-5V och därmed lämpligt för lantbruk. Kapslat 1-vägsuttag Svart IP44. För utanpåliggande montage.


Kombinerad strömbrytare och vägguttag i robust plast! Detta utanpåliggande uttag är lämpligt att placera i garage, källare eller täckta ytor utomhus. Perfekt för dig som vill koppla in element, terrassvärmare eller belysning på platser där fukt kan förekomma. Utomhus ovan mark och vatten, räcker det ibland med IP2 om uttaget sitter väl skyddat under takutsprång osv, och kan ibland kräva ända upp till IP44. Högre IP-klasser än IPkrävs normalt ej, men specialfall kan finnas, t. Exxact 2-Vägs IPvägguttag.


För montering infällt i dosa eller utanpåliggande. Jordade vägguttag med skruvkoppling och lock. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Produktkatalogens startsida.

Bläddra bland produkter efter Huvudserier. Skjöljtätt utförande, IPmed självstängande lock. Av halogenfri termoplast. Dubbla anslutningar per fas. För väggmontage med kabelanslutningsmöjligheter från översida och från botten, x mm.


Om vägguttaget monteras utomhus eller om det är troligt att den används till att mata flyttbar utrustning utomhus , skall denna föregås av allpolig jordfelsbrytare med högst mA märkutlösningsström. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik.


Eller välj själv butik i listan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg