fredag 24 januari 2020

Världens sexigaste kvinna 2016

Kika igenom bildspelet ovan för att se topp tio. Förra året utnämnde tidningen People Maroon 5-sångaren Adam Levine till världens sexigaste man. Channing Tatum i topp. Nu är det elva nya hunkar som tagit plats på den årliga listan skapad av People.


Systerskapet som är komplicerat med bilderna av en dysfunktionell uppväxt som präglat kvinnorna men som inte.

Pippis är ett rejält ovanligt namn så skriv gärna in det min syrra heter det. Hon var först i världen kvinnor i Sverige vackert och unikt och. Världens sexigaste kvinnliga tennis spelare tagna på bild i exakt rätt ögonblick.


Jag personligen tror att denna videon kommer att få ganska många fler killar att börja titta mer på den kvinnliga tennisen. Kolla även på avslöjande videos eller tennis videos och kom ihåg att gilla oss på facebook för att få fler liknande tips. Scarlett Johansson har utsetts till världens sexigaste kvinna av tidningen Esquire – igen.


Det är första gången som någon tilldelas titeln två gånger. Britt Ekland var världens vackraste på 60-talet.

Upplev landet när det är klätt i en vacker höstskrud Kan detta vara världens vackraste röst? Varje år utser det ansedda kändismagasinet People världens vackraste kvinnor och världens sexigaste män. Idag landar en försmak av deras lista över de vackraste kvinnorna , och den Oscarsbelönade skådespelerskan Viola Davis , 5 Harry Potter-stjärnan Emma Watson , 2 och sångerskan Carrie Underwood , 3 är några av de på Peoples lista över de vackraste kvinnorna. Och överst på tronen hamnar återigen flickfavoriten Robert Pattinson , 26. Twilight”-hunken har toppat listan fyra år i rad och trots att han hållit sig undan rampljuset och tampats med flickvännens otrohetsskandal verkar inget kunna klå den skådespelende brittens sexighet.


Hon har vuxit och blivit en av världens hetaste supermodeller och har lyckats bli ett globalt varumärke. Marget Tatcher kvinnan som styrde. Han blev världens sexigaste man enligt Peoples Magazine men också.


Vi tar en titt på några av kvinnorna som tagit hem första platsen genom åren. Vad folk på planeten kan skryta med mer sensuella tonfall? Enligt en undersökning från det brittiska företaget OnePoll 5. Den skotska accent, populariserades av skådespelaren Sean Connery, trea.


Det kanske det gör, men frågan är om du lyckats pricka en av världens sexigaste dofter. Här är de absolut mest förförande dofterna i världen , enligt parfymexperten Josephine Fairley som driver The Perfume Society, i senaste numret av Telegraph. FHM hade en omröstning där läsarna skulle rösta på vilken kvinna som skulle bära titeln och den fullständiga listan släpptes igår.


Mila Kunis utnämnd till världens sexigaste kvinna - IGEN! Hon toppar tidningen Peoples årliga lista framför supermodellen Gigi Hadi 19.

De människor jag finner vackrast är de som inte försöker, säger Bullock till tidningen. Faktum är, finner vi dem i filmer, musikvideor, modeindustrin, sport, och överallt. Dessa vackra kvinnor har ökat sitt förtroende genom att göra särskiljande plats i sina respektive områden. Här ser ni världens sexigaste kvinna genom tiderna.


Jennifer Aniston, år. Sexigare än både Marilyn Monroe, Madonna, Angelina Jolie med flera. En bra motivering tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg