måndag 13 januari 2020

Takmassa byggmax

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Hög kvalitet till låga priser. Stort utbud av badrumsprodukter. Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser!

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Underlaget ska förbehandlas med Icoflux Primer. Den är avsedd för reparation av sprickor, hål, otäta anslutningar och skarvar i asfaltbaserade tätskikt.


Asfaltkitt innehåller vidhäftningsmedel och fäster på fuktiga ytor. Bruksanvisning Borsta den skadade ytan ren från lösa partiklar. Asfaltlösning för ytor som skall fuktisoleras, läggas med nytt tätskiktsmembran eller bitumen papptak som ska behandlas med takmassa.


Bitumenbaserad fiberarmerad takmassa för läggning av fogfria tätskikt vid renovering av papp- och plåttak. Kall massa som inte behöver värmas. Handla online till toklåga priser.

BAUHAUS - När det måste bli bra! När takmassan torkat bildar den ett tätt och hållbart skyddsskikt. Rör om före användning. Torktid är - timmar vid °C.


Blandas väl före och under arbetets gång. För underhåll av asfaltbaserade tätskikt som fortfarande är täta. Den används för renovering och uppfräschning av gamla asfaltbaserade tätskikt som fortfarande är täta.


Jag köpte ett hus med platt tak och ett gammalt papptak som såg lite slitet ut. Takmassan förtunnas inte. Nästa vinter sprack taket och jag fick en läcka in i garaget. Gå med i Byggmaterialportalen och få tillgång till exklusiva erbjudanden från våra partners. Skyddar och konserverar, men lagar inte trasig papp.


Underhåll ditt papptak regelbundet så håller det längre. En enda strykning brukar räcka för att ditt tak ska fungera bra i flera år till. Hela proceduren upprepas och armeringen överlappas varje gång med till cm. Det övre lagret takmassa stryks ut med långa borsttag så att ytan blir så slät som möjligt. Oslagbara priser hos Byggmax.


Butiker som erbjuder denna produkt. Primärt används den vid förbehandling av ytor som skall fuktisoleras eller täckas med nytt tätskikt av asfaltmaterial.

Asfaltprimer är en tunnflytande asfaltlösning baserad på oljeasfalt och lättflyktiga lösningsmedel. På äldre uttorkade papptak kan den även användas före behandling med takmassa. Då kan takpappens livslängd förlängas genom att stryka taket med takmassa.


Icopal vattenbaserad takmassa innehåller ej lösningsmedel. Gammaldags tjärpapp ska inte behandlas med takmassa. Lättstruken asfaltlösning som ger en fukt- och vattenavvisande yta på husgrunder och betongytor ovan och under jor samt skydd för järn- och plåtkonstruktioner under mark. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg