måndag 3 april 2017

Flytspackel fiberförstärkt

Används för avjämning av ytor med höga krav på ytjämnhet och för snabb limning av parkettgolv samt på värmegolv. Självtorkande och pumpbar. Rekommenderad skikttjocklek är – mm.


Skrapspackling ska inte ske då fyllmedlets sammansättning ger ojämn yta och för snabb uttorkning i tunna skikt. En fiberförstärkt avjämningsmassa endast avsedd för inomhusbruk som ger ett jämnt underlag för golvläggning. Massan klarar golvvärme, täckskiktet ska i så fall vara minst millimeter över elslinga och millimeter över vattenslinga.


Leverans av flytspackel sker i säckar som sedan blandas för rätt konsistens. Många varianter är pumpbar för att enkelt få större ytor bearbetade på kort tid. Flytspackel Weber Floor 644.


Flytspackel fiberförstärkt

Speciellt lämpad för läggning på krävande underlag som brädgolv, underlag med låg ythållfasthet och luftspaltbildande. Avjämningsmassa används till att jämna till golv av betong, lättbetong, trä och keramik. Här hittar du vårt utbud.


Jag la flytspackel på cellplast och fick rådet att lägga minst mm eftersom det var min höjden för självbärande flytspackel. När det gäller golvspån, så brukar det väl vara så att du sätter en förhöjningsring på din golvbrun som är mm och sedan så flyter du ett fall mot denna ring, så runt mm är nog det lägsta du kan flyta för att få ett bra fall mot brunen. Vi antar att du menar det kaseinhaltigt flytspackel användes under 70- och 80-talet. Vårt flytspackel innehåller inte kasein och är inte.


Flytspackel fiberförstärkt

När du väljer flytspackel bör du tänka på kvaliteten och att ditt utförda arbete bör hålla ett bra tag framöver. Ett flytspackel som används på underlag av betong, lättbetong, keramik, sten, golvgips och trä för att skapa ett jämnt underlag för golvläggning. Värmegolvspackel som är en dammreducera självtorkande, fiberförstärkt och pumpbar massa för golvrenovering. Produkten är fiberförstärkt och snabbtorkande.


Ett golv som är m² och ska spacklas mm behöver alltså kg pulver. Exempelvis kostar en vanlig avjämningsmassa mindre än ett fiberförstärkt flytspackel , men då får du också en avjämningsmassa med armeringsegenskaper som minimerar risken för sprickor. Vilket flytspackel som är bäst beror på ditt användningssyfte. Köp flytspackel och avjämningsmassor på HORNBACH.


Flytspackel fiberförstärkt

Weberfloor 1Nova är en fiberförstärkt normaltorkande pumpbar avjämningsmassa för golv. Materialet kräver en lätt mekanisk bearbetning med tandad stålspackel för att åstadkomma en släthet som är tillräcklig för mattläggning. Materialet levereras som torrbruk bestående av bindemedel, sand samt tillsatsmedel. Förbehandla med Primer C för bättre vidhäftning. Appliceringstjocklek: till mm.


Fiberförstärkt , snabbhärdande och självutjämnande. Torkar och härdar snabbt. Ett bra fall i badrummet är a och o, därför är flytspacklingen så viktig. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


För tjocka skikt i badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg