onsdag 19 april 2017

Bali finaste strand

Upp till rabatt i Bali. Sista minuten-erbjudanden. Stränder i Bali : Se omdömen och bilder för stränder i Bali , Indonesien på TripAdvisor. Balis mest kända strand och så även ön´s mest populära är Kuta Beach i söder, belägen vid öns största turiststad med samma namn, Kuta.


Stranden är vit, ganska finkorning och nästan mil lång.

Ingen paradisstrand enligt mitt tycke men under torrperioden är det en fin strand. Vilka stränder som är bäst på Bali , och inte minst Balis bästa stränder med barn i sällskapet, är förstås något som är individuellt och beroende på vad man är intresserad av. Vill man surfa letar man efter stränder med schyssta rev, gillar man att snorkla och dyka väljer man baserat på klart vatten och rikt djurliv, vill man ha. Den finaste stranden jag har besökt på Bali är Pantai gunung payung. Finns inga boenden eller restauranger där men ni är på södra Bali är det absolut värt en utflykt.


Nu var det något år sedan jag åkt ner dit så kan bara hoppas att de inte har stängt av den pga ett stort resortbygge som de höll på med i närheten. Tanjung Benoa är ett charmigt resortområde med lyxiga hotell, privata villor, fina skaldjursrestauranger, caféer och massor av vattensporter längs stranden.

I den mysiga hamnen samsas traditionella fiskebåtar med lyxyachter och utanför kusten ligger ett korallrev som bjuder på en fantastisk variation av färgglada fiskar. Stränderna norr om Kuta har höga koncentrationer av turister, barnfamiljer osv. Avstånden på Bali är dock små så det är väldigt lätt att åka runt och göra olika utflykter.


I Seminyak händer det lite mer (mkt bra shopping tex!) men stranden är inte den finaste. Den är dock finare än i grannstaden Kuta (Kutas strand är ganska smutsig och med höga vågor). Lyxhotell i Bali : Se recensioner, bilder och fantastiska erbjudanden på hotell i Bali , Indonesien på TripAdvisor. Bali erbjuder exceptionell dykning, snorkling och underbara dagsutflykter ut till Nusa Penida för strand , sport och koraller.


När solen gått ner finns det allt från romantiska restauranger, barer och nattklubbar till balinesisk elddans eller Kecak Dance att välja mellan. Följ den smala, finkorniga stranden ön runt, och hitta din egen lilla plats, där orädda havssköldpaddor seglar förbi under en kristallklar vattenyta. När du åker med Apollo till Bali börjar semestern redan på flyget. I priset ingår alltid flyg med Qatar Airways som låter hela resan dit bli en upplevelse i sig.


Väl framme på Bali börjar avkopplingen på riktigt. På de flesta av våra hotell på Bali ligger stranden bara någon meter bort, och du kan alltid välja att svalka dig i. Satsbord om tre, som kan kobineras på olika sätt. Bali har fyra fina stränder , som alla ligger i mycket vackra miljöer.


Två av stränderna ligger i stadens nordliga del, i närheten av hamnen, medan den största stranden ligger längst mot söder.

Här erbjuds absolut bästa faciliteter, bland annat vattensportaktiviteter. Alla stränder har finkornig, mjuk sand och är barnvänliga. En resa till Sanur på Bali passar särskilt bra för dig som vill ta det lugnt och upptäcka det genuina Bali , med dess traditionella marknader och vackra stränder. Om du funderar på att resa till Bali och är svag för vackra stränder , höga klippor och mystiska tempel kan Uluwatu vara värt att besöka. Om du får en röd shoppingkasse av försäljaren när du köpt något på Bali.


Har du någonsin ätit kött från ett gatumatsstånd eller på stranden i Bali. På mångsidiga Bali finns det något för alla. Här får du uppleva fantastisk natur, fuktig regnskog, fina stränder , mysiga byar och ett rikt djurliv. Inte nog med det finns det dessutom ett livligt nattliv, ett brett utbud av shopping och avkopplande spa-anläggningar. Sydost på Kreta är det färre turister än på andra platser på ön, något som också gör Makrigialos till en lugnare strand.


Denna strand är perfekt för familjer med barn då den inte bara är lugn utan även långgrund. Balos Beach På den nordvästra sidan av Kreta ligger ännu en fantastisk strand med turkost- och långgrunt vatten. Trots överflöd av restauranger och logi, hittar ni här en lugn och avslappnad känsla. Sanur är ett område på den östra kusten i södra Bali.


Många småbarnsföräldrar föredrar stranden i Sanur på grund av lugnet gör det platsen mer barnvänlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg