tisdag 25 april 2017

Gastromax termometer instruktion

Köp Termometer med dagars öppet köp hos Elgiganten! Beställ köksutrustning online - Tingstad. Stort utbud av produkter från kända varumärken. Instruktioner finns i Appen.


Termperaturintervall -till 3grader C. Appen larmar när maten nått rätt temperatur.

Gör matlagningen lite enklare, med den här smarta termometern. Via en app kommer termometern sedan avge ett larm i mobiltelefonen när maten uppnått den temperatur du ställt in. Via Bluetooth är räckvidden meter. GastroMax -video: Chokladdekorationer med hjälp av kakmått Att göra egna chokladdekorationer är ett enkelt och bra sätt att ge desserterna det där lilla extra!


Se instruktioner och hela receptet i videon nedan. GastroMax har tagits fram för att göra matlagningen enklare och mer spännande. Vi täcker alla hemma-kockars behov, från matberedning till bakning och förvaring. Vi har låtit proffskockar delta i produkt-utvecklingen för att garantera att våra produkter har högsta möjliga funktionalitet.


GastroMax är märket som låter dig uppfylla detta, vare sig du är den passionerade hemmakocken eller det kräsna proffset.

Alla produkter från GastroMax är framtagna i samarbete med professionella kockar och designers, alla med funktionalitet som utgångspunkt, för att ge dig en så pålitlig produkt som möjligt. För att få bästa möjliga funktionalitet tar vi hjälp av professionella kockar i vår produktutveckling. GastroMax produktdesign är skandinavisk och vi samarbetar med flera nordiska designers.


Handla din Köksutrustning för hemmet eller restaurangen på Tingstad. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image. Se Gastromax stora utbud av köksredskap och tillbehör!


Rengör sonden och sätt på skyddshuven när ni är klar. Termometern stänger av sig själv om den varit oanvänd i minuter. Batteribyte Öppna batteriluckan. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.


Korrekthet ± ⁰C för temperaturer -1⁰C. En elektrisk LCD-display som är enkel att avläsa. GastroMax Stegetermometer - Digital - Med termometeret, som kan måle op til 2grader, får du et køkkenredskab, som hjælper dig til at lave byens bedste stege. Använd ej termometern i ugnen.


Termometeret er udstyret med en magnet, så det kan hænges op, men også med fold-ud ben så det kan stå af sig selv.

Köp Matlagningstermometrar online på kjell. Hitta din Termometer och se handboken gratis eller ställ din fråga till andra produktägare. Braun Termometer manualer.


Gastromax Orthex kan också styras med en app, men är till skillnad från Thermowire även försedd med en dosa med display.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg