tisdag 11 april 2017

Stockholm vinter 2016

Ett undantag är det kraftiga snöfall som startade den november och lamslog hela Stockholm. Video från Årstaberg, Hammarbybacken, Sickla, Södermalm, Sergels Torg, Centralen, Riddarfjärden, Rågsve Gärdet, Fältöversten, Tekniska Högskolan. Stockholms värsta vintrar : ”Ansiktet insmort med vaselin” Så fort det kommer lite snö börjar Stockholmarna gnälla, brukar det heta.


Men vid några tillfällen har invånarna i huvudstaden faktiskt haft skäl till sina klagomål. Tillsammans har de i vinter cyklat 66.

Nu är andra omgången av utmaningen Sthlm Vintertramp avslutad. Av de 1personer som antog utmaningen att för första gången prova på att cykla i Stockholm vill de allra flesta fortsätta cykla på vintern. De tycker också att det gått bättre än förväntat.


Vinter är en fullservicebyrå, besatt av att leverera affärsresultat via idédriven kommunikation. Vi är en bra mix av före detta journalister, redaktionschefer, managementkonsulter, företagsledare, ekonomer, marknadschefer, entreprenörer och givetvis en hel drös av kreatörer och andra kompetenta branschexperter. En riktig vinter ska enligt de flesta vara kall och bjuda på gott om snö - vilket man lugnt brukar kunna räkna med i norra Sverige.


I landets södra delar däremot kan den riktiga vintern vissa år utebli helt. Vintern kan föra med sig tung snö, is i växlar och halka som påverkar trafiken.

Läs om de vanligaste orsakerna till att din avgång blir sen eller inställd om vintern. Sprängningar vid Slussen nov 06. Just nu hörs och känns det på Slussens tunnelbaneplattformar när det sprängs i Katarinaberget för en ny bussterminal. En ambition är att så många grenar som möjligt genomförs i Stockholms när-område. Mest önskad av lyssnarna och Vintervärd för sjunde gången!


Har gett ut boken Fem vintrar och en sommar med manus från sina tidigare program. Varför inte boka en tur på hösten och vintern i Stockholm. Vad sägs om en båttur i skärgården, en brunch eller en busstur. Nedan presenterar vi lite olika höst och vinterturer i Stockholm. Nedan kan du boka resor via våra samarbetspartners, Strömma.


Den här vintern kan komma att bli svinkall. Ett högtryck över Skandinavien och en kraftig El Niño kommer göra den här vintern riktigt kylig, enligt Accuweather. Det skulle kunna vara så att det blir en mild vinter i början och sedan kallt under en viss perio säger meteorolog Martin Hedberg. Få tips på saker att göra, restauranger, barer och kaféer, sevärdheter och museum, samt evenemang. Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar.


Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat. Detta kan naturligtvis ha inträffat även tidigare år, vilket man bör vara medveten om när man studerar vinterns största snödjup.

Julbord är något de flesta vill äta någon gång under julen. Jag har faktiskt redan provat ett julbord i år. Men allt behöver inte kosta skjortan, eller för den delen något. Stockholm är i världsmått mätt en dyr stad i nivå med London, New York eller Rom.


Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg