tisdag 11 april 2017

Spotify kod funkar inte

Jag köpte spotify premium igår. Inte min heller, köpte min månads kod för spotify premium på Pressbyrån och jag har skrivit om koden minst gånger. Det står bara att det är fel kod men det är det inte.


Om din Spotify -betalning visas som väntande på ditt bankutdrag kanske den inte har genomförts. När du gör en betalning lägger din bank summan åt sidan som ”väntande”. Om betalningen misslyckas upphör den väntande statusen och pengarna återlämnas till dig.

Du hittar mer information i felsökning vid betalning. Din prenumeration avslutas inte på en gång om en Spotify -betalning inte går igenom som vanligt. Vi fortsätter att försöka genomföra betalningen under de närmaste dagarna. För att se till att betalningen går igenom kan du kontrollera att du har tillräckligt med pengar och att ditt kort inte har gått ut eller spärrats.


Fel lösenord säger den. När du bjudits in till Spotify Familj får du ett e-postmeddelande där du uppmanas att tacka ja till din inbjudan. Klicka på Acceptera inbjudan för att komma vidare.


Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället. Se steg åtta i guiden Bjud in till Spotify Familj.

Det betyder att alla får sina egna spellistor och sparad musik och ni behöver inte turas om eller dela inloggningsuppgifter. Om ni inte kan lyssna samtidigt har någon loggat in på fel konto. Den personen måste logga ut och sedan logga in igen med e-postadressen som hen använde för att gå med i planen. Så här tar du reda på vilket du har. Du behöver inte ditt användarnamn för att logga in.


Få ut mesta möjliga av Spotify ! Uppgradera till Premium. Har du frågor, svar eller tankar om Spotify ? Ställ din fråga eller gå med i vår Community! Spotify , dess företrädare, aktieägare, anställda, representanter, chefer, dotterbolag, filialer, efterträdare, övertagare, leverantörer och licensgivare ansvarar inte för förlust eller skada till följd av att Kort tappas bort, stjäls, kommer i obehöriga händer eller används av obehörig. Samma här, månaders presentkort funkar ej, pinkoden är skada vad gör jag i så fall? Min spotify pin kod funkar inte.


No internet connection detected Spotify will automatically try to reconnect when it detects an internet connection. Datorer Spotify funkar inte ? Det är absolut inga problem med telefonen där funkar det direk med Spotify. Har stött på lite problem med Spotify på windows 1 med min användare så går det inte att söka på någonting utan det enda som kommer upp är Nyligen utförda sökningar Om jag däremot loggar in på min sambos konto så funkar det utan problem.


Någon som har haft liknande problem eller tips på vad jag kan testa? Då lånar jag tråden för jag har också problem med anslutning på iPad till Spotify. Slår jag av wi-fi på paddan och kör på 4g så fungerar det.

Använder jag paddan hos mina föräldrar på deras nätverk så fungerar Spotify. Spotify : Det går inte att spela upp den aktuella låten Men konstigast och mest irriterande av allt är att vissa låtar jag inte kan spela från hemdatorn (Mac) går att spela från jobbdatorn (PC) på jobbet - samma abonnemang i båda fallen. Tror att nr var det som gjorde tricket.


Jag har kollat så att den inte är offline. Att ändra NAT till open känns inte helt ok men vad jag förstår har man en hyfsad säkerhetsnivå ändå. Hoppas detta kan vara till hjälp för fler som har problem med spotify över wifi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg