torsdag 20 april 2017

Fiskars snösläde

Hitta det du är på jakt efter hos K-rauta. Köp enkelt och smidigt online eller besök någon av våra butiker. Leverans hem till dörren. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus.


Missa inte poängen - bli medlem!

Ta inte hela kostnaden direkt. Problem med transporten? Inga problem, vi hjälper till! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom mode.

Mycket robust snösläde vars vikbara skalmar av stål gör den smidig att förvara under de snöfria månaderna. Skopan har omvikt stålkant och är tillverkad av polypropylen, vilket gör snösläden arbetstålig men samtidigt lätt att bära och flytta. Snösläde plast proffs.


Vi är glada att ha dig ombord. Den patenterade slitskenan förbättrar bladets styrka och hållbarhet. Detta ger en ökad slitstyrka på upp till tre gånger jämfört med andra lösningar.


Det är den populäraste produkten i kategorin Snöredskap med ett genomsnittligt betyg på 4. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Handtaget är ergonomiskt vinklat och det rörformade skaftet i stål är robust. Allt för att snöröjning på större gårdsplaner och ytor ska kunna ske så snabbt ocheffektivt som möjligt.


Lätt och smidig snösläde för snöskottning av större ytor. Alltid fri frakt vid köp över 3kr, dagars öppet köp och snabb leverans. Se utbud från flera butiker. Förbättrad och patenterad slitskena. Optimal vinkling på handtaget ger bättre ergonomi och manövrering.


Formsprutad skopa kombinerar lätthet med styrka.

Rörförstärkning i skopans botten. Skopans kant har en förzinkad stållist som förstärkning. Skalm av konstruktionsstål. Inte ens våt snö fastnar i skopan. Fiskars snösläde Proffs, plast.


Reflexband på skalmen förbättrar synligheten i mörker. Lagerinfo Denna vara finns inte i lager för tillfället, beställer du idag före kl. Du kan hämta ut Ditt Privpak hos Schenkers ombud i. Och även när det kommer till snösläde gör de oss inte besvikna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg