måndag 17 april 2017

Hammerfall kryssning 2017

Kryssningar över hela världen! Sök bland de största rederierna med 25. Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer.


Kom bort och koppla av på en rofylld kryssning. Resultatet ser ni här intill.

En stenhård resa som du inte får missa. Fyra scener med hur bra rock som helst. På Tallink och Silja Line hittar du roliga och spännande specialresor. Vad sägs om en Carnival Cruise eller en Latin Music kryssning ? Hos oss finns något för alla.


Häng med oss för ett dygn i skräckens tecken ombord på Viking Cinderella fredag november. Varför inte packa ner dina läskigaste partykläder och ta med kompisgänget på årets Halloween kryssning !

Då många efterfrågade en lounge bar, så presenterar vi stolt för er i år - den första dekorerade pop-up baren ombord - unikt och exklusivt för bara denna kryssning - i samarbete med sponsorn Campari - där du får vistas i en elegant och lyxig lounge som du aldrig upplevt tidigare. Näras kryssning är en magiskt upplevelse då vi seglar mellan Stockholm och Mariehamn. Våra fartyg gästas ofta av kända artister. Biljetten är personlig och gäller obegränsat antal gånger. Läs mer om aktuella spelningar, konserter och de bästa artisterna ombord på Tallink Silja Line kryssningar här.


Res med Galaxy på en fartfylld partykryssning. Njut fullt ut av din Galaxykryssning med det stora utbudet av shopping, restauranger och underhållning. Nu presenterar vi nästa sommarens kryssningar , det blir kära återseenden och spännande nyheter! Gör ett besök i kosmopolitiska Berlin. Rügen, Bornholm och Gotland.


Ta in midnattssljuset i Luleå och utforska ett gäng världsarv. Och självklart finns Höga Kusten med i år igen. Rund och len smak, tydlig enbärskaraktär, fräsch citruston och en blommig karaktär utmärker Hernö Gin som är hantverksmässigt framställt på varsamt utvalda, naturliga och ekologiska ingredienser.


The official HammerFall channel,. Kickstarta året på bästa sätt med att boka Hälsas kryssning !

Det blir ett fullspäckat och unikt dygn i hälsans tecken med över föreläsningar, tränings- och yogapass. Umgås med oss på Hälsa-redaktionen, experter samt med likasinnade läsare! En kryssning i Norra Europa med MSC Cruises erbjuder en intressant och ovanlig kryssningsrutt, från Brittiska öarna till Skandinavien, via Baltikum och Ryssland eller Norges fjordar. Vi utforskar några av planetens mest avlägsna och oförstörda områden, där naturen stoltserar i all sin prakt. Slå klackarna i taket och se fyrverkerierna färga Stockholmshimlen rö gul och grön från första parkett på Cinderella.


Vi stannar kvar vid kajen tills efter midnatt så att du ska få den bästa utsikten. Det här är en av årets populäraste kryssningar , så skynda dig att boka din nyårsresa. Och gott nytt kryssningsår! Boka ditt armband i förväg och garantera en plats på våra schemalagda aktiviteter, som skiljer sig i innehåll och pris beroende på kryssning. Då ingår fri läsk i alla barer samt st Bingobricka till Godisbingon.


Välj mellan skärgårdskryssning 21-timmar, långkryssningar, specialkryssningar och prisvärda kryssningspaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg