torsdag 3 december 2020

Vinn robotgräsklippare

Spa med den vackra bohuslänska naturen som dekor. Privat- eller konferensgäst – den ultimata västsvenska spaupplevelsen. Aktiviteter på land och i vatten. Köp din robotgräsklippare här.


Alltid låga priser och dagars öppet köp.

Se alla erbjudanden och köp nu! Nu har du chans att vinna en robotgräsklippare från Husqvarna, värde 19. Vinn en robotgräsklippare. Glöm inte att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg.


För att delta i tävlingen ska du gilla och motivera. Vill du testa robotgräsklippare utan att behöva tömma bankkontot? Ingen fara, självklart finns det även billigare modeller att välja mellan.


Till exempel den här söta lilla krabaten som passar perfekt för dig som inte har en särskillt kuperad tomt på upp till 2kvadratmeter.

En robotgräsklippare som är snäll både mot din gräsmatta och dina grannar. Delbetala i upp till månader. Robotgräsklippare hos Bygghemma. Ett lösenord kommer mejlas till dig. Svara på frågorna och skriv en slogan på max fem ord.


Var med och tävla med dina bästa råd för en grönare gräsmatta. Veckans vinnare kan ägna den tiden åt att dricka kaffe i hängmattan istället eftersom den tar hem en Wolf Garten Loopo S1och tillhörande installationsmaterial. Tävla och vinn Hus o Hem.


Men även om den inte för lika mycket oväsen som en vanlig gräsklippare, är den inte helt ljudlös. Det här kan vara ett problem eftersom en robotgräsklippare ska köra ganska många timmar för att hålla gräsmattan fin. I iMOW-familjen finns robotgräsklippare för de flesta typer av gräsmattor. Från minstingen som trivs bäst på ytor upp till 8m till vår starkaste modell som tar sig an 5. Motivera också varför just du skall vinna tävlingen. VINN EN ROBOTGRÄSKLIPPARE ! Bygget av den nya konstgräshallen på Furulidsområdet i Aneby är i full gång.


Hallen kommer gynna alla fotbollsföreningar i kommunen och framförallt alla ungdomslag. Vi i Lommaryds IF ser verkligen fram emot att hallen ska bli färdig!

De flesta av oss ägnar ungefär en arbetsvecka om året åt att klippa gräset. Tid är hårdvaluta och fisketid är ovärderlig. Du vinner en helt del på att investera i en riktigt bra robotgräsklippare , till exempel: - Tid över till annat! Den gör jobbet åt dig så du får tid att ägna dig åt annat än att klippa gräset. Flera av våra modeller kan dessutom styras med en enkel app i din mobil så du inte ens behöver vara hemma för att klippa gräset.


Så gott som alla gräsklippare har någon form av valmöjlighet när det kommer till vilken höjd du vill att den ska klippa gräset till, men exakt vilket val du har varierar från modell till modell. Dock kan det vara lite dyrt med Julmat, för man vill ju ha allt. Därför ger vi dig nu chansen att vinna ett presentkort på Julmat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg