tisdag 1 december 2020

Vitamin well socker bomb

Vitamin A behövs för syn, hud och slemhinnor. Vi har ett stort utbud. Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Se Robert Wells , Anders Berglund och Peter Harryson på vårturné med Orginalet på turné.


Hos oss kan du boka hotellpaket med biljetter, centralt boende och frukost. Välkommen till vår värld bestående av en god och törstsläckande funktionsdryck berikad med vitaminer och mineraler.

Samtliga drycker har en unik funktion, smak och sammansättning och ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler - men välj dem gärna också för den goda smakens skull. Den som dricker en flaska om dagen får i sig drygt kilo socker på ett år. Rent teoretiskt skulle det innebära att man går upp 4–kilo.


Dessutom innehåller drycken även magnesium som bidrar till kroppens normala energiomsättning och muskelfunktion. Däribland märks längdåkarna Stina Nilsson och Calle. Full av smak och berikad med vitaminer – men också kolsyrad och helt utan socker. Varje flaska innehåller fyrtiofem kolsyrade centiliter, lika berikade med vitaminer som de är befriade från socker och konserveringsmedel.


Men de har fram tills nu inte hoppat på tåget med sockerfria drycker.

Men nu lanserar de alltså tre smaker som ska vara helt utan socker. Dessutom är de nya dryckerna kolsyrade och kommer i burkar istället för i flaskor. Vi rekommenderar en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas ej för barn, gravida och ammande eller personer som är känsliga för koffein.


När frukt pressas till juice slits fruktens cellväggar sönder och släpper ut de ”fria” sockerarterna, som är den typ av socker vi behöver skära ner på – å andra sidan innehåller 1procent ren fruktjuice värdefulla näringsämnen. Många köper därför drycken i tron att den ska vara ett nyttigare alternativ än exempelvis läsk. Panelen: Har en doft av citron och glassen Piggelin. Men den smakar helt annorlunda, lite blaskig men sedan kommer sötman efter ett tag.


Störande att smaken varierar, men helt okej annars. Torkade nyponfrön, färsk chillipeppar, torkad papaya och svarta vinbär är de fem livsmedel som är mer C-vitaminrika än paprikan. Gul paprika har 2milligram C- vitamin per 1gram men även röd och grön paprika har mycket C- vitamin.


I slutet på på C- vitamin -listan hittar vi bland annat nätmelon, gröna ärtor och purjolök. Socker är ett samlingsnamn för flera olika sockerarter. Olika sockerarter finns naturligt i frukt, bär och mjölk. Sackaros, det socker vi använder för sötning av livsmedel, består av glukos och fruktos.


Sackaros ger enbart energi och saknar vitaminer , mineralämnen och kostfibrer. Fortfarande helt utan socker med oemotståndlig smak av mango och ananas. För att ge dig bättre service använder vi cookies.

Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. I bland är du snabbt i (stort) behov av att tillföra kroppen energi. Kanske har du varit dåligt på att fylla på under dagen, eller kanske. Vill du också ha en socker -Free Friday?


Den bästa motiveringen annonseras imorgon och vinner Free till sig själv och sina kollegor. Drycken, som är officiell sportdryck för Svenska Fotbollförbundet, har tagits emot väl av högpresterande idrottare inom olika sporter. För en del ämnen är det relativt liten marginal mellan vad som är nyttigt för kroppen och vad som kan vara skadligt, ett exempel på detta är A- vitamin. Flera vitaminer fungerar också som antioxidanter, till exempel E- vitamin , C- vitamin och karotenoider. Utbudet av smaksatt vatten har exploderat på senare tid.


Men är de verkligen så hälsosamma? Och hur står sig smaksatt vatten i förhållande till vanligt kranvatten? Jordgubbar är rika på flera näringsämnen, däribland C- vitamin.


De innehåller också höga nivåer av fytonutrienter och antioxidanter, som bekämpar fria radikaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg