måndag 7 december 2020

Vänskaps present

Var med och förändra framtiden för utsatta människor. Besök vår gåvoshop här! Roliga och coola presenter. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr.


Personalisera en originell present med ert roligaste foto och text, beställ nu! Vi har ett brett sortiment av olika produkter.

Du hittar enastående upplevelser i hela Sverige. Ge bort en oförglömlig present! Vänskap i sig är något individuellt och personligt. Och precis så ska presenten till din vän också vara.


I den bästa av världar speglar den just eran innerlighet och visar för den andra, genom en dedikerad gåva, att ni känner varandra lite bättre än vad andra gör. Här finner du presenter till den där underbara bästa vännen som du har vid din sida. Våra kategorier av presenter är uppdelade i typ av presenttillfälle, mottagare, och teman. Skulle man till exempel vara på jakt efter en present till en kollega som fyller 5 då kan man enkelt navigera sig fram till kategorin ”års present ”.

Den perfekta gå-bort presenten till kompisar och vänner! Vänskapsböcker och vänskapskort fyllda av insiktsfulla och roliga citat om vänskap. Sänd en bok per post, lägg med den i en blomsterkvast eller överlämna den med en kram!


Hela butiken är full av fina presenter men här listar vi några som vi tycker passar extra bra till din vän. Vi kan leverera till dig eller direkt till din vän. Vi vill erbjuda våra kunder ett roligt, uppskattat och framförallt gott sätt att uppvakta och visa att man tänker på sina nära och kära. Har såna problem med att hitta en bra 40-års present till min kompis. Skulle vilja hitta något som är en symbol för vänskap , men det står totalt still i huvudet.


Visad uppskattning betyder så mycket. Present med ETT BUDskap. Tackpresenter och presenter som visar kärlek och omtanke mot dem som verkligen betyder något.


Uppskattade presenter för alla åldrar och tillfällen. SKICKAS INOM 5-ARBETSDAGAR. EXPRESSLEVERANS 1-ARBETSDAGAR. Här hittar du flera fina presenter till vännen. Kanske till en födelsedag, en gå-bort- present eller något annat tillfälle värt att fira.


Vi på sextifyra kvadrat hjälper gärna till med presentinslagningen.

Maila eller ring oss i så fall så gör vi en fin present innan vi skickar era voror. Perfekt present till den som har allt! Fyll i vilken information du vill ska finnas med på din poster i fälten nedan.


Korrektur skickas för godkännande innan print. Printas på matt fotopapper. Levereras utan ram och passepartout! Visdomsord om vänskap. There is nothing more dreadful than the habit of doubt.


Doubt separates people. Citat om vänskap ger en den sanningen som man behöver när det gäller vänner. Om du har få eller många spelar det ingen roll. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld.


Letar du efter en kärlekspresent? FRI FRAKT över 9kr. Dessa chokladbräck säljs med förmån till barncancerfonden. Svensk handgjord chokladbräck. Hallon Lakritsbräck vit choklad 75g.


Ingredienser: Socker, kakaosmör. Oavsett om det är en present till flickvän, tjejkompis, fru eller mamma så finns det något för alla damer. Lyxiga presenter till henne behöver inte kosta skjortan. Det är tanken bakom som räknas och det finns det alltid med våra personliga presenter !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg