måndag 14 december 2020

Whiskyprovning örebro

Provningen leds av en expert. Spännande whiskyprovningar på Svampen, högt ovanför molnen! Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Vi erbjuder diagnos, behandling och uppföljning av testosteronbrist direkt i mobilen. Dra ihop ett lag om max personer och kom och var med på frågesport.


Tävla om presentkort, 8kr till laget som vinner och 4kr till laget som kommer tvåa. Dessutom kan ni vara med att spara poäng i vår Quiztopp där ni när säsongen är slut kan vinna fina priser. Följ med på en avkopplande whiskyprovning i Örebro ! Det här är provningen för dig som vill lära dig mer om hur du bäst avnjuter en god och smakrik whisky.


Kvällen kommer att ta dig med på en smakupplevelse, full av spännande berättelser och kunskap, och så klart provsmakning av fina whiskysorter förstås. Det går också att prova whisky hemma. Vilken typ av whiskyprovning som passar bäst beror helt på vilket syfte man har med provningen. Lär dig allt om whiskey.


Whiskyprovning örebro

Whiskyprovning Örebro. En smakrik upplevelse för dig i örebro. Du får under en kväll uppleva whiskyns underbara värld och uppleva den mångfald som denna njutningsbara dryck bjuder på. Gör som så många andra, kom till oss när du vill njuta av det goda i livet med vin och vänner i centrum. Välkommen till VinContoret Vinkällaren i Örebro.


Vi erbjuder mingelkvällar, dryckesprovningar och aktiviteter med vinet i centrum. Konferera i lugn och ro, avsluta mötet med en trevlig samvaro runt vinfatet. Syftet med provningen är att visa upp vilken mångfald och skönhet som döljer sig i hela det stora begreppet whisky (eller whiskey beroende på vem man frågar).


En typprovning kan du även göra när du beställer en dryckesprovning av whisky. Då får du prova whisky från olika regioner och lära dig mer om olika framställningsmetoder. Du kan även göra en distriktsprovning, eller sy ihop din egen, personliga whiskyprovning. Helt efter dina önskemål.


En Present Att Minnas från Upplevelse. Bjud någon på en unik upplevelse i Örebro. Här hittar du våra bästa upplevelser och aktiviteter i Örebro. En expert leder provningen.


Whiskyprovning örebro

Hitta och jämför pris på Upplevelser i Örebro. A ngels Share är en whiskyklubb med säte i Örebro. Klubben fungerar som ett forum för seriöst whiskyintresse – med inriktning på skotsk singlemalt whisky. Den här sidan fungerar främst som en medlemssida även om utomstående kanske kan hitta intressant läsning. Ost och whiskyprovning med Fine Deli, Old Pulteney och anCnoc single malt.


Under denna provning kommer vi lära oss hur man kombinerar whisky med ost. First Hotel Örebro ligger centralt, men ändå lugnt beläget i Örebro , nära tågstationen. Oavsett om du är i stan som turist eller på affärsresa får du en god natts sömn i ett av våra unikt designade rum. Om du föredrar en av våra Sviter kan du lyxa till det med privat bastu och Jacuzzi.


Whiskyprovning örebro

Vi arrangerar olika spännande vinprovningar, ölprovningar och whiskyprovningar, bland annat olika provningar med godsaker så som ost, choklad och lakrits. Prova dig fram kring det du älskar! Fredag - samt Lördag - 21.


Gastropuben The Bishops Arms i Örebro erbjuder stort urval av olika flasköl från jordens alla hörn, fler än 3sorters whisky samt olika sorters vin på glas och därtill såväl torr som söt cider. Dessutom serveras god och vällagad mat från en varierad pubmeny med såväl klassiker som mer trendiga rätter. Systembolaget erbjuder dryckesprovningar i flera butiker.


Varmt välkommen att lära dig mer om dryck, eller mat och dryck i kombination.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg