torsdag 27 augusti 2020

Whiskyprovning jönköping

Hitta och jämför erbjudanden på upplevelser. Stort utbu bra priser. Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. På den här provningen får du smaka sju sorters whisky.


Dels från olika länder och dels olika typer.

En lämplig provning för dig som senare vill gå på våra mera avancerade provningar. Det går också att prova whisky hemma. Vilken typ av whiskyprovning som passar bäst beror helt på vilket syfte man har med provningen. En Present Att Minnas från Upplevelse. En typprovning kan du även göra när du beställer en dryckesprovning av whisky.


Whiskyprovning i Stockholm, Göteborg eller Malmö m. Då får du prova whisky från olika regioner och lära dig mer om olika framställningsmetoder.

Du kan även göra en distriktsprovning, eller sy ihop din egen, personliga whiskyprovning. Helt efter dina önskemål. Lär dig allt om whiskey. En smakrik upplevelse för dig i Jönköping. Du får under en kväll uppleva whiskyns underbara värld och uppleva den mångfald som denna njutningsbara dryck bjuder på.


Whisky varierar väldigt mycket i smak beroende på dess ursprung och tillverkningsmetod. Syftet med provningen är att visa upp vilken mångfald och skönhet som döljer sig i hela det stora begreppet whisky (eller whiskey beroende på vem man frågar). En plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen miljö.


Du finner oss i centrum på Trädgårdsgatan 6. Pitcher’s i Jönköping är, precis som alla Pitcher’s-restauranger, en gastropub. I flera av våra butiker kan du prova whisky med våra professionella medarbetare. Läs mer här om whiskyprovning i butik. Provningarna är alltid efter stängningsdags. Systembolaget erbjuder dryckesprovningar i flera butiker.


Varmt välkommen att lära dig mer om dryck, eller mat och dryck i kombination.

Harrys är en genuin svensk krogkedja där du kan känna dig som hemma. Vi serverar go vällagad mat och underhållning i en välkomnande miljö med ett personligt. Letar du efter en bra whiskyprovning i Jönköping ? Här kan du användbar info om whiskyprovningar i Jönköping.


Exempelvis omdömen, priser och datum för Jönköpings whiskyprovningar. Bli medlem Vi är en av Sveriges största seniororganisationer. Drycken är vår gränslösa kommunikatör som förenar hjärta, hjärna och själ.


En pubkultur kombinerat med ett brett utbud av vällagade maträtter och utvalda drycker. Det opretentiösa mötet skapar glädje, gemenskap och stor kundnytta! Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera dryckesprovningar eller andra vinkonsultationer. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping , Gävle När Året runt på utvalda datum, med ett kort uppehåll under sommaren.


I Stockholm hålls provningar cirka fem gånger per måna och i Malmö 1-gånger per månad. På övriga orter mindre frekvent. Vinprovning med Vinfabriken utförs i Borås och Jönköping med omnejd.


Välj själv mellan vårt rika provningsutbu vi erbjuder även annan dryckesprovning. Kocklandslagets avsmakningsmeny med whiskyprovning och vinpaket. Avsmakningsmenyn består av fem rätter, vinpaket och kaffe och temat är nordiska smaker med twist – välkända smaker i nya, läckra kombinationer.


Kvällen inleds med en whiskyprovning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg