fredag 7 augusti 2020

Världens vackraste tjej

Hitta en partner snabbt här. Franska modellen Thylane Blondeau, 1 skapade rubriker världen över när hon hamnade som tioåring i ett modereportage i magasinet Vogue, skriver words. Men modekampanjen ansågs kontroversiell och kritikerna menade att Thylane sexualiserades. Många ansåg att hennes kläder och smink var för provokativa för en tioåring. Varje år utser tidningen People vem som är världens vackraste kvinna.


Världens vackraste tjej

Förra året gavs titeln till artisten Pink – nu är det skådespelaren Jennifer Garner som hyllas av tidningen. Jag var aldrig någon av de söta eller snygga tjejerna , säger Jennifer Garner till People. Nu har en ny tjej tagit över Thylanes krona – ryska Anastasia Knyazeva, kallas för världens vackraste flicka, skriver Daily Mail. På Instagram har Anastasia en halv miljon följare, och kontot sköts av hennes mamma Anna.


Följarna blir som galna då hon visar upp Oscar Casas på sin Instagram. Svenska kvinnor är kända världen över för sin skönhet. Men vilka är egentligen vackrast?


Världens vackraste tjej

Sveriges hetaste kändistjejer. Såklart tycker jag att mina döttrar har de vackraste tjej namnen men jag är ju partisk ! Se världens vackraste kvinnor här. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Jag förstår, ta bort denna ruta! Felicia och Isabelle tycker jag är vackra namn. Det har jag döpt mina tjejer till.


Brittiska tabloiden Daily Mail och många andra omnämner Pimenova som ” världens vackraste flicka”. I flera år har hon byggt upp en stor följarskara på sociala medier. Hennes Instagramkonto har miljoner följare. Nu har hon flyttat från Moskva till Los Angeles för det nya uppdraget, men kontraktet är kontroversiellt. Dela gärna denna video vidare till dina vänner som du tycker borde se dessa vackra djur!


Världens vackraste tjej

Engelska magasinet FHM:s läsare har röstat fram listorna. Det är den ursprungligen engelska herrtidningen FHM, som har editioner i många länder, som låtit sina läsare runt om i världen utse de länder som har de vackraste kvinnorna. Medeltidskänsla i vackra Ronda Unna dig en speciell London-vistelse Besök Nice – staden som har allt Grooming. Hårfina tips för män Den rätta.


Möt 9-åriga Kristina Pimenova – världens mest kontroversiella supermodell Kristina Pimenova har jobbat som modell sedan hon var tre år gammal. Hon kallas för ” världens vackraste flicka” och skapar stor debatt på internet. Igår (i skrivande stund) var jag på väg på en hemmafest. På väg till festen, närmare bestämt vid bussterminalen så såg jag en otroligt vacker tjej (man kan säga snygg, sexig, het, men ingen av de orden förklarar hur vacker hon verkligen är).


Våra blickar möttes men lika snabbt gick vi förbi varandra. Människor över hela världen beundrar nu tjejernas skönhet och vissa säger till och med att de är ”de vackraste tvillingarna i världen ”. Nu har det gått tio år sedan flickorna fick sina första modellkontrakt, och det var inte svår att få nya. Nästan varenda agentur som mamma Jaqi kontaktade svarade och ville träffa tjejerna. Efter en gedigen utgallring har vi utsett världens bästa sångare.


Världens bästa sångare och sångerskor genom tiderna. Lista med bilder och fakta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg