onsdag 26 augusti 2020

V75 boost

VBoost ökar chanserna till de riktiga drömvinsterna. Vi är övertygade om att det extra spänningsmomentet kommer att gillas av både nya och inbitna travspelare, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG. Vboost handlar om att du kan vinna upp till 1gånger mer än vad du vanligtvis skulle ha gjort om du även får rätt på tre chansnummer eller så kallade boostnummer. Nu på lördag den 13e februari är det premiär för det nya spelet när Vgår av stapeln på Solvalla. Lite skrattretande är det dock att man kallar det för “Tidernas största nyhet på V”.


En som fick sin V-vinst att växa med 1gånger på premiären förra lördagen var Ann-Katrin Bohman, 5 från Ludvika.

Ann-Katrin Bohman hade spelat en V-kupong för kronor hos Coop Extra i Ludvika och även betalt kronor för att vara med i Boost -dragningen. Mest läst just nu Nytt bakslag för Berglund. Det första V-loppet gick av stapeln på Jägersro, och vanns av ingen mindre än Copia en av de bästa svenska travhästarna genom tiderna. Ett annat begrepp som du inte får missa är Boost , ett spelalternativ som kan göra dig betydligt rikare.


Vill du tippa Vmed Boost , gäller det att tacka ja till extra spelet vid kuponginlämningen. Det finns en liten ruta som du måste fylla i för att få din Boost aktiverad. Rätta VResultat idag.


På Travet hittar du alltid rätt resultat. Vresultat lördag Bergsåker.

Boost är ett tilläggsspel på Vsom gör att du med lite tur markant kan öka din vinst på V75. Här hittar du den senaste rätta raden för Vfrån ATG. När du spelar med Boost får du slump-mässigt ett tresiffrigt nummer på ditt spelkvitto. Att spela med Boost kostar kronor för system upp till 3kronor.


För V-system över 3kronor betalar man tio procent av systemkostnaden. Vilket så klart är väl svagt när man slår på stora trumman. Triss är sannolikt jävligt roligt om man skrapar fram tre tv-apparater eller en miljon. Drömvinsten på Lotto är sjukt häftig om man vinner den.


Mångdubbelt så spännande. Såhär fungerar V75-boost. Efter varje Vomgång presenterar ATG rätt boost -nummer på hemsidan eller i direktsändning i TV4.


Hur mycket du betalar för spelet Boost avgörs beroende på hur stort ditt system är, kostnaden för Boost är. Skulle du ha alla tre nummer rätt och få eller rätt på Vkan du bli. PÃ¥ ATG Play kan du se den senaste veckans trav- och galopplopp frÃ¥n spelformerna V, V8 V6 V6 V D LD cirka minuter efter mÃ¥lgÃ¥ng.


Tilläggsspelet kan öka vinsten rejält, upp till 1gånger pengarna. Det hade Johan Ulvestål igen som fortsätter gå som tåget efter vinsten på över miljoner för några veckor sen. På andra plats kom hästen Sorbet på tiden 11.


Nadal Broline på tiden 11. ATG kallar Boost för största nyheten i V:s historia.

På lördagen är det premiär då Solvalla bjuder på V-finaler och en världsstjärna i SHL-loppet. Maxtaket för sju rätt är 1miljoner kronor. Här kan du rätta din V-rad med TravRevyn idag Beräkna Din V-vinst För in Dina resultat i de tomma fälten och utdelningen för. Påskdagens V-omgång på Romme ligger en bit bort då detta skrivs redan på torsdagen. Svårt att veta hur spelarnas insatser hamnar men det ser lite favoritbetonat ut.


Ett undantag kan V-vara och jag streckar en skräll(?) först. Catch The Cash fick ta igen sig efter senast och har sedan laddats för söndagens lärlingslopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg