tisdag 18 augusti 2020

Utflykt rhodos

Lågpriser på hotell i Rhodos stad. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Ska du besöka Rhodos , Grekland?


Boka de bästa turerna och aktiviteterna online!

Fantastiska Erbjudanden i Rhodos. På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte. Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra! Då är det enklast att boka utflykten direkt via din reseledare.


Det är genom utflykterna du kommer nära Rhodos. Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur.


Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter.

Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan. Båtturer och vattensporter i Rhodos stad: Se omdömen och bilder för vattensporter och rundturer med båt i Rhodos sta Grekland på TripAdvisor. Kliv ombord Romantika, en klassisk yacht på meter, för att sedan segla längs med Rhodos vackra kust. Den perfekta utflykten och platsen att lära sig om klättring och hur man bestiger berg på ett säkert sätt är Ladiko. Om du gillar äventyrliga aktiviteter och att vara ute i naturen är det här något för dig.


Efter att du har blivit transporterad till Ladiko kommer du få låna all nödvändig utrustning. Rhodos utflykter och öluffning i Grekland Om man stannar en längre tid på Rhodos kan det vara trevligt att göra lite utflykter till andra öar. Att öluffa i Grekland är något av det vackraste man kan göra.


Rhodos den största av de grekiska tolvöarna och just tolvöarna ligger väldigt nära till hands när det gäller att öluffa i. Boka utflykter och upptäck mer än bara sol och bad på semestern! Med sitt perfekta läge i Medelhavet, sydost om det grekiska fastlandet och nära turkiska gränsen bjuder Rhodos i stort sett alltid på sol och värme. Förutom sol och bad finns det gott om historiska byggnader, bra shopping och vacker natur. Här guidar vi dig till det bästa av Rhodos. Under ditt besök på Rhodos rekommenderas det att du åker med på en arrangerad utflykt till den närliggande ön Symi.


Detta är en mysig liten ö som du når med båt, cirka timmar från Rhodos stad. Du kan även boka resor med boende hit om du vill uppleva den magnifika naturen och framför allt hamnstaden Gialos under en längre tid. Såväl kulturintresserade som soldyrkare vallfärdar till Rhodos , guden Helios favoritö.


Han hade god smak: här finns paradisiska stränder som Tsambika, fina badvikar som Stegna, fina byar som Lindos, magisk natur, shoppinglycka, rika nöjen och populära resorter. Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster.

Läs riktiga recensioner - boka nu! Genom att använda Solresor. Hej, Den 9:e september åker jag och min sambo till Rhodos. Vi kommer att bo på västkusten (Ixia) och har ca. Vi hade tänkt göra en del olika utflykter , bland annat en heldagsutflykt till Lindos.


Ni som har varit på Rhodos förut, rekommenderar ni att. Rhodos tillhör Dodekaneserna (Tolvöarna) och är Greklands fjärde största ö till ytan. Bara Kreta, Evia och Lesbos är större. Naturen runt omkring är häpnadsväckande och gillar man att vandra ska man absolut planera in en utflykt hit. Rhodos vattenland är en av Europas största vattenparker och passar både stora som små.


Från Rhodos stad går det dagligen gratis bussar som åker hela vägen till vattenlandet. Taxi dit kostar ungefär euro. Förutom Rhodos stad som är ett måste att besöka om man nu inte bor här under sin vistelse på Rhodos kommer här några av Rhodos främsta sevärdheter. I regel går det att ta sig till resmålen med till exempel hyrbil eller mope och i de fall bussförbindelser erbjuds anges det i texten. Jag har själv bott på Rhodos i cirka månader totalt under två somrar och jag tänkte därför dela med mig av mina bästa tips när det gäller Rhodos sevärdheter och saker att göra på Rhodos.


Det finns ett stort utbud av både restauranger och nöjesliv och i Rhodos stad finns också bra shoppingsmöjligheter. Resten av ön är så gott som helt orörd med många små fina byar och badvikar, perfekt för en utflykt med hyrbil, det finns massor att upptäcka! Du tar dig hit med hyrbil eller genom att åka med ett anordnat utflykt.


Fjärilsdalen brukar vara ett vanligt stopp på bussutflykter på hela Rhodos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg